Dom > Novosti > Sadržaj
Ватрена крпица прави начин употребе
Oct 13, 2017


Многи људи мисле да се Воодпулп Випес може стерилисати, али такође доноси осећај хладноће, па волим да користим Воодпулп Випес да обришем лице. Али у ствари, Воодпулп Випес се неправилно користи, лако је изазвати контактни дерматитис и друге алергије на кожи.
У тренутку куповине
1, купите поуздан избор марке
Воодпулп Випес садржи пуно течних, врло лако развијених бактерија, које за свој производни процес захтијевају релативно строге, у редовним производјачима, раднике свакодневно у ваздуху у радионици за дезинфекцију озона како би се осигурало да Воодпулп Випес у производњи ваздуха У бактеријској контаминацији.
Када купујете најбољи избор да бисте комплетирали интегритет информација о производима, добру репутацију редовних произвођача производа.
2, покушајте да не користите производ превише дугог датума производње.
Рок трајања од дрвета је обично више од годину и по дана, многи ММ у куповини да ухвате дисконтирану куповину купују пуно складишта, уколико не брзо конзумирате, иначе не препоручујете то, посебно за више од шест месеци Количина употребе.
3, обратите пажњу на амбалажу
Покушајте да користите сваки комад дрвета са малим паковањем малих дрвенастих брисача, као што је употреба одабраних брисача Воодпулп, након што се свака затвори, чим се исцрпе како би се избегао нестабилан активни састојак.
Честа употреба брисача од дрвета може изазвати контактни дерматитис:
1, Вапнене крпице Опасни адитиви:
Без обзира на врсту Воодпулп Випес-а, мање или више садрже хемијске адитиве, иако су ови додаци подложни националној дозволи за инспекцију, али за индивидуалне разлике се не примењују сви, нарочито осетљиви људи, најбоље је да не користите Воодпулп Випес.
2, честа употреба за промену животне средине коже
Коришћење Воодпулп Випес-а чувају површину коже, може довести до промена у микроокоњу површине коже, дисбалности односа липидних површина коже и разарања епидермичких кератиноцита и разлагања, али не и за здравље коже.
Осим тога, Воодпулп Випес може играти чисту улогу у ванредним ситуацијама, али не може заменити сапун или воду, најбољу методу дезинфекције или умијати руке сапуном и испрати водом.
када га користите
1, обратите пажњу на рок трајања
Различите врсте Воодпулп Випес имају другачији рок трајања, када се користе:
Рок трајања "Нормал Воодпулп Випес" је углавном од 6 месеци до 3 године.
"Стерилни шљива" је подељена на два типа, генерални рок трајања 2 године.
Рок употребе за бебе са посебном пажњом "Воодпулп Випес" је углавном 1,5 до 3 године.
Рок употребе "женских чишћења врећица" је углавном 3 године; Рок за одржавање женских носа за дрво је обично 1 година.
2, обратите пажњу на папирни материјал за ручнике
Висококвалитетне брусне плоче од дрвета су направљене од висококвалитетних сировина, неткано беле, без икаквих нечистоћа, не би било очигледног феномена пилинга.
Лоше вапнене крпице имају очигледне нечистоће, употреба процеса има веома очигледан феномен пражњења. Ватросталне крпице овог материјала лако се могу обликовати и дегенерирати. Када се утврди да су буради од дрвета, не користите га.
3, обратите пажњу на запечаћивање
Вреће за врећасте вреће треба да буду заптивне и не смеју се оштетити; кутија и конзервисана дрва Крпице морају бити упаковане и не смеју се оштетити. Паковање је запечаћено како би се одржала ефикасност стерилизације Воодпулп Випес-а. Када узмете Воодпулп Випес, требало би да држите печат да бисте избегли високе температуре или директну сунчеву светлост, што доводи до тога да се Воодпулп Випес осуши и утиче на употребу ефекта.
4, не може да замени руку
Већ пре неколико година држава је прописала тоалетни папир, Воодпулп Випес и друга амбалажа производа не би требало означити као "дезинфекција", "стерилизација" и друге речи, али тренутна "дезинфекција", "стерилизација" и даље је важна тачка продаје за ове производе. Као што је Воодпулп Випес оглашавао продајну тачку је "дезинфекција, стерилизација", људи који користе Воодпулп Випес неће опрати руке и потпуно заборавити да хемијски састојци остају у рукама, тако лоше за здравље.
5, не може се поново користити
Дрвопилова брисача поново користе, не само да не могу очистити бактерије, већ ће неке од живе бактерије пренете на површину није контаминирано, не користите га за брисање очију и других осјетљивих дијелова.
6, не трљајте очи директно
Посебна потреба за подсећањем је коришћење лиснатог лиснатог лица, а посебно не брисати очи, средње ухо и мукозну мембрану, као што је употреба коже након отока, свраб и других симптома, одмах престати користити.