Dom > Novosti > Sadržaj
Вапнене крпице не желите да користите, волели би да их користите!
Sep 13, 2017

Воодпулп Випес не желите да користите, желите да их можете користити!
Врућим летњим месецима, Воодпулп Випес су основни производи за чишћење. Новорођена кожа коже нежна, након употребе у урину за негу коже за марамице за беби пулп је најнежнији и ефикаснији начин чишћења. Али недавно је објављено да ће многи мокри пешкири који садрже пропилен гликол и друге састојке утичу на здравље бебе.
1, обратите пажњу да видите састав Воодпулп Випес
Не обраћајте пажњу на куповину нетканог дрвета Воодпулп Випес, вода и адитиви су у складу са захтевима. Немојте користити Воодпулп Випес са следећим састојцима.
(1) конзерванси: бензалконијум хлорид
Француски Национални институт за лијекове и здравствене производе (АНСМ) препоручује да производи за његу дјеце млађе од три године и производи за његу папира за папирање не треба да садрже овај састојак.
(2) Осветљивач: Флуоресцентно средство
Иако не једе, већ количина контакта, флуоресцентно средство на људском тијелу је врло мало, али флуоресцентни агенс кроз рану или друга средства у људско тело, у комбинацији са протеинима, тешко се излучује и може направити варијацију ћелија, постоји потенцијални ризик од рака.
(3) алкохол и мирис
Многи Воодпулп Випес садрже алкохол и укус, алкохол је испарљив и надражује, лако је обрисати површину коже губитак влаге, неугодност коже, није погодан за бебе. Ароме су иритантне за кожу и лако доводе до иритације коже.
2, погледајте Воодпулп Випес информације о производњи
Подаци о производу укључују датум производње, произвођач, локацију, телефон, рок трајања, активни састојак, број производног пакета, број здравствене дозволе, број здравственог стандарда, упутства и мере предострожности. Ова информација је непотпуна, нејаснија или је истекла, најбоље је не купити.
3, проверите печат Воодпулп Випес паковања
Купујте влажне марамице од беби пулпе, али такође зависи и од амбалаже за паковање производа. Паковање шаржева мора бити запечаћено без оштећења. Када је паковање лоше или оштећено, бактерије ће бити дубоке Воодпулп Випес, ефекат стерилизације Воодпулп Випес је висок.
Осим тога, након што узмете Воодпулп Випес, одмах ставите добро заптивање како бисте избегли високу температуру или директну сунчеву светлост, што доводи до сувог брисача за дрвеће утиче на употребу резултата.
4. Запазите осећај и мирис
Препоручује се да изаберете мекане и густе влажне марамице за беби од муље, не можете лако оштетити или оставити отпатке; не би одабрали парфем за бебу од дрвета, тако да овакве Воодпулп Випес додају мање састојака, мање стимулације бебе
5. Погледајте дебљину рубова за дрво
Дебљина лиснатих шминкава је један од критеријума за одређивање квалитета лиснатог рубља Обично се сматрају дебелим шминкицама за лице. Боље се осећа боље, јака употреба, а танке брисаче од дрвета које се користе у процесу лакше сузити, утичу на његову способност чишћења.
6, погледај бренд
Напредна технологија компаније Биг Бранд, квалитет производње папирних пешкира је релативно висока. Али то није апсолутно, у конкретном избору треба узети у обзир.
У куповини Воодпулп Випес-а такође се издвајају висококвалитетне и ниске квалитете Воодпулп Випес, висококвалитетне Воодпулп Випес ће имати мекан и елегантан мирис без икаквог иритирајућег мириса, а лоше квалитете Воодпулп Випес су очигледне стимулације Секуални мирис. Уопштено говорећи, висококвалитетни Воодпулп Випес више нетканих тканина, меких текстура и бијелих, без нечистоћа, лоше квалитете Воодпулп Випес ће бити очигледне нечистоће. У употреби, висококвалитетне брусне плочице од пепела неће се одушевити, очигледно је пилинг малокалибарних шлагова од дрвета, кожа има стимулативни ефекат, лако се ствара осећај свраб.
Имајте на уму да паковање треба да буде изнад фабричког назива, локације, телефона, рока трајања, активних састојака, броја производног пакета, датума производње, броја дозволе за здравље, примјене здравствених стандарда, упутстава и мјера предострожности и тако даље.
Имајте на уму да рок трајања различитих брисача Воодпулп има сопствени рок трајања. "Обичне крпице" се углавном користе за чишћење коже, рок употребе је углавном 6 месеци - 3 године. "Беба специјална дезинфекциона нега" Воодпулп Випес "специјално за чишћење и негу бокова за бебе, рок трајања је углавном 1,5-3 године. "Љепота за уклањање љепоте за Воодпулп Випес", рок трајања је углавном 3 године. "Дезинфекција за бригу о женама намијењена Виппулп Випес-у", рок трајања је генерално 1 годину.
"Дезинфекција рубова од дрвета" подијељена је у двије врсте, једна за мале ране и околну кожу чисту и дезинфекцију; друга је бактерицидни ефекат широког спектра за чишћење коже, глачање, дезинфекцију, стерилизацију и дневне потребе, здравље Санитарна опрема чиста дезинфекција, две стерилизације Воодпулп Випес рок трајања 2 године.