Dom > Novosti > Sadržaj
Воодпулп Випес једноставно користити, изаберите више пажње
Aug 11, 2017

Воодпулп Випес једноставан за кориштење, изаберите више пажње
Мокри папири и веће употребе
1, рођен новорођену кожу деликатан, сваки тоалет, обришите са малим влажним марамицама, учините мали дупе чисто, удобно.
2, са бебом да изађе из неугодности, изађи да носи врећу мокрих ткива, у било које вријеме може да обрише малу лице, мале прљаве руке и смрдљиве дупе, веома је згодно.
Мокри папирни пешкири за куповину бодова
Имајте на уму да паковање треба да буде изнад фабричког назива, локације, телефона, рока трајања, активних састојака, производног серијског броја, датума производње, броја здравствене дозволе, примјене здравствених стандарда, упутстава и мјера предострожности и тако даље.
· Имајте на уму да Воодпулп Випес за различите намене имају сопствени рок трајања.
· "Обичне крпице" се углавном користе за чишћење коже, рок употребе је углавном 6 месеци - 3 године.
"Дезинфекција рубова од дрвета" подијељена је у двије врсте, једна за мале ране и околну кожу чисту и дезинфекцију; друга је бактерицидни ефекат широког спектра за чишћење коже, глачање, дезинфекцију, стерилизацију и дневне потребе, дезинфекцију санитарне опреме, две стерилизације Воодпулп Випес рок трајања 2 године.
· "Брига за бебе за лисице од дрвета" посвећена чишћењу и бригу о беби лицу или задњици, рок трајања је углавном 1,5-3 године.
"Шминка за личну шминку за Воодпулп Випес" рок трајања је углавном 3 године; "Госпођа за Воодпулп Випес" рок трајања је генерално 1 годину.
Пажња на сензор
Квалифициране брусне ручке од дрвета са меком, елегантним укусом, беле боје, након употребе неће пухати.
· Обратите пажњу на заптивност
Вреће за врећасте вреће треба да буду запечаћене, без оштећења; паковање од кутија и конзерви Воодпулп Випес паковање треба бити комплетно, без оштећења. Паковање заптивке је добро, како би се одржала ефикасност стерилизације Воодпулп Випес-а. Узмите брисаче за дрво, треба одмах залепити заптивку како бисте избегли високу температуру или директну сунчеву светлост, што резултира сувим шминкицама за дрво утиче на кориштење резултата.
Пажња на иритацију
Немојте користити Воодпулп Випес директно Сассафрасове очи, средње ухо и мукозну мембрану, као што је употреба шминкица од дрвета након што се иритација коже, свраб, иритација и други симптоми одмах зауставе користећи озбиљно треба ићи у хитну помоћ болнице.
Сада су многе мајке бебама неодвојиве од бебе Виппулп Випес, али беба Вулкампа Випес на крају која сврха? Овде да представите употребу бешавне целулозе на мокри начин, обришите га!
1. Када изађете, очистите прљаве руке своје бебе
Излазак ће се суочити са пуно проблема, као што је беба повући смрдљиво, мала ручна прљавштина, а нема воде приликом чишћења, а затим можете да користите мокри папирни пешкири да бисте решили, врло практичан и згодан.
2 бебе хладно, а беби брише нос
Младић је хладан, нос је наставио да се спушта, често обришући папирним пешкиром, мали нос полиран је сув и црвен, уколико мокри папирни пешкир до бебе брише нос, можете заштитити беби меки нос од мучења.
3 беби брише уста
Добра беба Вунене крпице се раде без алкохола, без зачина, без флуоресцентних средстава и других стандарда, тако да мајке могу бити сигурне да се употреба хране пре и после беби пулпе може користити за брисање ваших дјечјих марамица.
4 до бебе обришите
Љето вруће вријеме, са беби влажним марамицама до бебе, не може осушити зној, већ и дезинфекцију, тако да беба од бактеријске инвазије.
5 влажна кожа за бебе
Добра беба Воодпулп Випес је додала алое есенцију и хидратантну воду, итд., Беби чисти истовремено, ту је улога влаге како би се спријечиле мале руке, заштитити нежну кожу бебе.
6 обришите бебе играчке
Дрвене рукавице које садрже дезинфекцијске састојке, неке тешке чишћења играчака за бебе могу се користити за бризгање беби пулпе, како не би се вирус из беби играчака у телу бебе, тзв. Болест из уста Па.