Dom > Novosti > Sadržaj
Воодпулп марамице Воод Пулп марамице су без алкохола
May 15, 2017

Воодпулп марамице Компанија је основана 8. децембра 2014. године, налази се у кинеским 5А-класа туристичких атракција, један од првих десет планинама Хуангсхан, који се налази у

Хуангсхан Град Пен Ксин Индустријски парк, компанија заузима више од 10 хектара, биљка површину од око 3800 квадратних метара, је професионални производња за једнократну употребу влажних брисача хуангсхан Цити, квалитетни стандард предузећа.

Компанија користи сигурне и напредне аутоматске производне линије, са системом напредан производ за тестирање квалитета и након продаје систем, истраживања прве класе и развоја и производње и продаје тима, сваки пакет мокри пешкири да идем кроз низ сложених производње и дезинфекцију процеси како би се осигурало да се потрошња који је користио будите сигурни, удобан. Састојци за Спунлацед нетканого, мала пешкира, памук, мекан, квалитетна формуле РО чиста вода + чисти за дезинфекцију, воод пулп марамице без алкохола, средством за дезинфекцију до научног однос, здравља и заштите животне средине, као на годишњем квалитет ваздуха Хуангсхан

Одличан, загађење квалитет воде, како би се осигурало квалитет марамице, квалитет производа и поуздан.

Воодпулп Випес актуелни производи компаније су: нон-вовен мокро ткива, мали пешкир марамице, воод пулп марамице свита папирне убрусе, широк асортиман производа, широко се користи за све врсте хране и пића

Ресторани, таке-аваи дистрибуције, рекламне промоције, пословне састанке, авијација воз велике брзине, свечани веддинг. Од оснивања компаније, у Хуангсхан и околних подручја нагомилане многе група потрошача, и дугорочне сарадње, од свих партнера хвале.

Воодпулп Випес Компанија ће наставити да лидер на тржишту потражња оријентисане, технологије да преживе, да професионалног квалитета, услуге интегритета, и стално унапређивање и развијање, ми ћемо бити посвећена великом броју потрошача, и искрено се надам да пријатељи и искрену сарадњу и заједнички развој.

Компанија је основана у мају 2009. године, је домаћи једнократни здравствене залихе индустријских познатих предузећа, оперативни центар се налази у националном саобраћајног средишта, Централну Равницу економске зоне језгра града. Након неколико година развоја, сада је постала здравствене залихе индустрија Кине у конкурентности и развојни потенцијал једно од предузећа.

Воодпулп Випес Компанија има добро познати бренд целулозе марамице, сет развој производа, пројектовање, производња, продаја и сервис, као један од алл-роунд марамице оператери производа, фирма "да се створи основа за квалитет, сервис да се створи вин-вин ситуација, агресиван бренд ", непрекидним напорима да се развије стручне бренд предузећа као циљ, је развио седам серију, десетине сорти производа, технологије за развој производа и могућности за контролу квалитета, увек је био у индустрији водећи нивоу .

Воодпулп Випес продаја производа мрежа компаније је подељена у два комаде: на крај тржишта и канала тржиште, тржиште терминала и земља има низ великих и средњих ланчаним за успостављање дугорочне односе сарадње, тржиште канал је сада у Централну Равницу економске зоне, Анхуи, Хубеи, Шандонг, Хенан Схаанкси провинција, Сханкси провинцији, и другим областима продаје, у САД поезија картице влажне марамице производи од листинга, већином жена потрошача свих узраста и љубави, да освојити велики тржишни углед и лојалност бренду, тржишни удео из године у годину Хигх иновације

Компаније придржавају континуираном самоусавршавања, производи заступања оријентисани на људе, науке и технологије, као прво, квалитет и ефикасну услугу. Компаније за истраживање и развој високо-квалитетних производа као циљ, наставити да промовише иновације и развој, усавршавање производа, серијализације и структуру комбинације диверсификације да задовољи различите групе потрошача, различите потребе купаца, и промовише развој industrija и напредак.