Dom > Novosti > Sadržaj
Марамице марамице се могу прилагодити према посебним захтевима купаца Специал Продуцтс
May 11, 2017

Брише Компанија је скуп истраживања и развоја, производње, продаје као један од папира машина предузећа, основаног 2000. године у Тајвану, Тајван је добро познатим предузећима, јер Кина поставили фабрике у Фујиан, брише са Тајвана у акумулацији година искуства производње, система и напредних истраживачких и развојних капацитета, производа домаћих и страних индустрије хвале, на домаћем и међународном тржишту имају висок степен лопте, Хана мама машина је лидер у домаћој папир машине.

Брише Компанија углавном производи продаја мокрим папиром машине Адванцед Хигх-енд потпуно аутоматизован производне линије опреме, марамице у складу са посебним захтевима купаца за специјалне производе направљене. Компанија има велики број нерешених техничких и руководеће особље. И опремљен јапански, Тајван увоза, процесне опреме високе прецизности: вертикалним ЦНЦ обрадним центрима, ЦНЦ стругове, висок стабилност увози хоббинг машине, глодалице, итд, се бирају из Јапана, Тајвана познатог бренда, прецизност обраде са међународним стандардима. Суперб технологија прераде, строги управљање квалитетом, мокар пешкир производња ефикасно планирање, израду наших производа у стабилан и поуздан, издржљив у исто време, како би се повећала купца да испуни рок испоруке. Фирма за "побољшање управљања предузећа, како би се осигурало квалитетно прво, сталног усавршавања и иновације, на основу задовољства купаца," квалитет политике као водеће идеологије, и стално побољшање квалитета производа и задовољство купаца. На крају 2006. године компанија је почела да тече ИСО9001: 2000 међународног система менаџмента квалитетом и добију сертификат, брише истовремено кроз сертификацију безбедности у ЕУ ЦЕ. На основу сада, гледамо у будућност, Хан, ма машинерија је спреман да осигурање квалитета, концепт управљања интегритет, да створи максималне профите за купце и клијенте да деле успех успостављања светлу будућност.

Брише Компанија користи сигурне и напредне аутоматске производне линије, са системом напредан производ за тестирање квалитета и након продаје систем, истраживања прве класе и развоја и производње и продаје тима, сваки пакет мокри пешкири да идем кроз низ сложених производње и дезинфекција процеси како би се осигурало да се потрошња који је користио будите сигурни, удобан. Састојци за Спунлацед нетканого, мали пешкири, памук, марамице осећа меко, високо-квалитетан Формула ББ чиста вода + чишћење дезинфекцију, безалкохолни, дезинфекцију научним однос, здравља и заштите животне средине, Година квалитета ваздуха

Одличан, загађење квалитет воде, како би се осигурало квалитет марамице, квалитет производа и поуздан.

Марамице актуелни производи компаније су: нон-вовен мокро ткива, мали пешкир марамице, бокед папирне убрусе, широк асортиман производа, у широкој употреби, погодан за све врсте хране и пића ресторанима, таке-аваи дистрибуција, марамице рекламне промоције, бизнис састанци, авијација Високи гвожђа, свечана веддинг и тако даље. Од оснивања компаније, у околним областима картон многе групе клијената и дугорочне сарадње, од стране свих партнера хвале.

Брише Компанија ће наставити да, опстанак на тржишту потражња оријентисане технологије водећи, професионалног квалитета, услуге интегритета, и стално унапређивање и развијање, ми ћемо бити срећни због широких маса

Потрошачке услуге, и искрено се надам да пријатељима и искрене сарадње и заједничког развоја.