Dom > Novosti > Sadržaj
Брисеви су једноставни за коришћење, изаберите више пажње
Sep 05, 2017

Брисеви су једноставни за коришћење, изаберите више пажње
Мокри папири и веће употребе
1, рођен новорођену кожу осетљив, сваки тоалет, обришите са малим влажним марамицама, направите мали дупе чист, угодан.
2, са бебом да изађе из неугодности, изађите да носите пакет мокрих ткива, спремни да обришете мало лице, мале прљаве руке и смрдљиве дупе, веома је згодно.
Мокри папирни пешкири за куповину бодова
Имајте на уму да паковање треба да буде изнад фабричког назива, локације, телефона, рока трајања, активних састојака, броја производног пакета, датума производње, броја дозволе за здравље, примјене здравствених стандарда, упутстава и мјера предострожности и тако даље.
· Имајте на уму да марамице различите употребе имају сопствени рок трајања.
· "Обичне марамице" се углавном користе за чишћење коже, рок употребе је углавном 6 месеци - 3 године.
· "Дезинфекција марамица" подијељена је у двије врсте, једна за мале ране и околну кожу чисту и дезинфекцију; друга је бактерицидни ефекат широког спектра за чишћење коже, глачање, дезинфекцију, стерилизацију и дневне потребе, санитарну опрему Чисту стерилизацију, две стерилизације Рок трајања траке 2 године.
· "Робови за негу беба" посвећени чишћењу и бригу о беби лицу или задњици, рок трајања је углавном 1,5-3 године.
"Рок за скидање шминке за шминке за жене" је углавном 3 године; "Женска брига за влажне марамице" је генерално 1 година.
Пажња на сензибилитет
Квалификоване марамице су мекани, елегантни укус, текстура бела, након употребе неће пухати.
· Запамтите печат
Паковање врећастих брисача треба заптити и не сме се оштетити; кутија и крпице од лименки треба пакирати и не смеју се оштетити. Паковање заптивке је добро, како би се одржала ефикасност дезинфекције стерилизације крпеља. Узмите облоге, одмах морате залепити печат да бисте избегли високу температуру или директну сунчеву светлост, што резултира сувим облогама утиче на употребу резултата.
Пажња на иритацију
Немојте користити директно Сипове очи, средње ухо и мукозну мембрану, као што је употреба влажних марамица након иритације коже, свраб, иритације и других симптома, одмах престати користити, озбиљно треба ићи у хитну помоћ болнице.
Тренутно на тржишту снабдевање салвета може се подијелити у двије категорије, један за Випес (познат и као влажни пешкири, влажне папуче итд.), Други за здравље Випес (познат и као здравље меки крпице, хигијена за бебе Крпице, хигијене за жене, крпице итд.), Углавном за чишћење коже.
Према националним стандардима, производи за хигијену хигијене поред микробиолошких показатеља морају испуњавати здравствене стандарде прописане ограниченом вриједношћу, али такођер требају бити на Е. цоли а Стапхилоцоццус ауреус има одређени бактерицидни ефекат. Неки од ових производа такођер имају одређену улогу у убијању гљива као што су Цандида албицанс, поред хране и пића, неки производи се такође могу користити за чишћење бебе или женске вулве.
Препоручује се потрошачима у куповини санитарних крпица да обратите пажњу на следеће тачке:
Прво, паковање производа треба да буде нетакнуто, унутрашњи производ треба да садржи влагу, а не сув.
Друго, логотип паковања јасне норме, као што су: примена здравствених знакова, производних јединица, адресе, телефона, упутстава и мјера предострожности.
Треће, логотип такође треба да има: здравствени административни одјел број броја одобрења или број производа здравствене дозволе и производне локације.
Четврто, производни број серије, важност или рок трајања.
5, друге релевантне информације, као што су: активни састојци, микробицидне перформансе и улога времена, обим примене.
Поред тога, коришћење санитарних крпица такође треба обратити пажњу на:
1, здравствене марамице су сушиле тај губитак бактерицидног дејства, па ако је време стерилизације предуго, производи не могу играти одговарајући ефекат стерилизације.
2, ефекат стерилизације стерилизације на здравље је ограничен, углавном играју улогу у чишћењу и санитацији, не могу се користити као дезинфекционо средство, а након инфициране патогеним микроорганизмима треба користити и дезинфекционо лијечење.