Dom > Novosti > Sadržaj
Зимска употреба бешавне ципеле за бризгање за бријање
Aug 02, 2017

Зимска употреба бебе Воодпулп Випес изолације
Зимска дрва Брадавице хладне, лако изазивају иритацију на бебину кожу, у најбољем случају пре него што се користе топлотне крпице за загревање. Уређај може купити посвећени гријач за печење Воодпулп Випес-а, цијелу кутију Воодпулп Випес-а у употреби гријања, учинити да се вашој беби боље осећа.
Не желите да ставите превише новца можете купити мали пакет Воодпулп Випес-а или унапредити једну или двије комаде Воодпулп Випес-а, запечаћене у чистој пластичној врећици намакати у врућој води, сачекајте док је вријеме природно топло. Скоро пријатељи
Зимски излаз, можете ставити мали пакет Воодпулп Випес у џепу за личну одјећу, тако да кад Воодпулп Випес са температуром тијела, неће се охладити до мале бебе.
Баби Воодпулп Випес се обично користе за бебе и малу децу, родитељи су увијек хиљаде избора, надајући се да ће купити сигурније бебе производе. Међутим, Савет потрошача у Хонг Конгу је недавно најавио да су провере на лицу места на тржишту Хонг Конга 44 одојчади и мала деца посвећене чистим дрвеним марамицама, 33 означено са конзервансима, 9 са садржајем конзерванса "метил изотиазолинон" МИТ), може изазвати озбиљан осип у беба и мала деца. Међу њима, Пхоебе бренд Баби Воодпулп Випес "листа".
Различити брендови су различити
Савет потрошача у Хонг Конгу рекао је да метил изотиазолинон (МИТ) у Европи и Сједињеним Државама чине многе млађе деце и одрасле алергијске реакције, екстремни случајеви могу да направе пацијенте са отоком, мехурићима, растојањем коже и тако даље.
Подразумева се да се МИТ као високо ефикасан конзерванс широко користи у козметичким производима и производима за личну негу. 12. децембра 2013. године, Европска асоцијација личних производа за косу објавила је препоруке индустрије о употреби конзерванса за заустављање употребе конзерванаса МИТ и предложила да козметичке компаније престану користити МИТ заштитне људе што је прије могуће у нерешеним козметичким производима без чекања на Правила о козметици ЕУ О МИТ-у Користите тип производа за праћење ажурирања.
Недавно је репортер посетио велики број супермаркета, апотека и дечје продавнице открила је да се на тржишту продаје беба Воодпулп Випес до десетине брендова, публика фокусира на "без сузе формула", "килитол хране", "без алкохола", "не зачини ", нема флуоресцентног агенса," стерилизације, дезинфекције "и тако даље.
Новинари су открили да различите функције Воодпулп Випес нису исти састав, чак и између различитих производа је врло различит. Неки Воодпулп Випес наводе само главне састојке, као што је бренд ручног детерџента за руке у облику бебе као "ксилитол, иновативна мрежна газа", други бренд Воодпулп Випес-а за децу је "чиста вода 100%, без предива"; и неке Випове пасте су сложени састојци, као што су мајке које се врло брзо траже брендови за руке од дрвета, Воодпулп Випес у свом трговачком материјалу означеном као "вода, пропилен гликол, лимунска киселина, натријум бензоат, 羫 Натријум цитрат, хидроксифенетил естар, хидроксифенил акрилат, неткани тканина ".
Међутим, репортер на тржишту није видио Пхоебе баби Воодпулп Випес за продају, није пронашао бебу Воодпулп Випес у саставној табели наведеној "метил изотиазолинон".
Оштећење ране како би се избегла употреба
Према извештајима, додатни састојци за влажне панталоне су углавном пропилен гликол, цетил хлорид, алкохол и неки конзерванси, не само да ће стимулирати кожу и лако довести до контактног дерматитиса и других алергија на кожу.
Директор за дерматологију болнице Вангјинг Ли Гуангруи изјавио је да је осјетљива кожа одојчади и мала дјеца, па је употреба дезинфекције Воодпулп Випес захтијевала, али заправо продаја Воодпулп Випес на тржишту више садржи конзервансе, јер дезинфекција састојака унутар конзерванса мора бити очувана , а конзерванси за дијете могу бити претња. Дечија кожа деликатна и крхка, дуготрајна, прекомјерна употреба хемијских супстанци са више производа од дрвета Воодпулп Випес може изазвати алергије на кожи. Предложио је да, без обзира да ли је мали дијете мало дупе, или руке и лице, најбоље је користити воду и газу за чишћење и обрисивање, тако сигурније.
Подсетио је на употребу Воодпулп Випес-а да покуша да избегне контакт са очним капцима, ушима и другим осетљивим деловима. Осим тога, не користите Воодпулп Випес директно прорезати очи и оштећење коже. Коришћење Воодпулп Випес-а као што је црвенило коже, свраб и други алергијски симптоми, одмах треба да престане да се користи, тешке случајеве треба брзо да се обрађују у болницу.
Брисачи за брисаче не могу заменити ручно прање
Многи родитељи са децом да изађу да једу или играју, често са Воодпулп Випес-ом, када је то "санитаризатор руке". Као што сви знају, ова пракса се не може дезинфиковати, а многе Воодпулп Випес постоје здравствени ризици.
Подсетимо, ако деца и мала деца дугорочна употреба брисача Воодпулп Випес, могу бити токсичне супстанце. Деца ће често јести навику да једу, тако да је лако брисати од хемијских супстанци у стомак, дугорочно, може утјецати на здравље.
Проточна вода испирати руке како би осигурала здравље, ако ручном прању није прикладно стварно потребно користити Воодпулп Випес, најбољи избор састојака једноставних Воодпулп Випес производа. Подсјетио је Ли Гуангруи, стерилизоване Випове Випове углавном не-мирисне и мирисне, како би се смањила стимулација коже, најбољи избор без мириса, посебно осјетљиве коже.