Dom > Novosti > Sadržaj
Шта је употреба марамица
Jun 05, 2017

Брисеви Са побољшањем животног стандарда људи, дневне потребе се такође мијењају, оригинални ручни прљави ах, прљаве уста прљаве, опране водом или марамићом ради чишћења посла за бебу, а сада је технологија све више и више Напредна ах, постојале су влажне марамице, функција малих брисача је и даље јака, тако да данас делимо: шта је употреба марамица? Надам се да ћу помоћи свима Ох

Један: беби марамице за употребу бебе

За брисање бебе или за пацијенте са креветима

Беба од рођења, нарочито у присуству дијареје, таква ситуација, чини кожу перианалне неге коже изузетно важна, а понекад и честа употреба топлих вода неколико пута за прање малог дупета је такође веома отежана, посебно наишла на зимско хладно време ситуација, овог пута на потребу да се нанесе на обичне беби марамице, погодно је, трик на њему, такођер можете играти улогу хидратантног Ох. Дуготрајни пацијенти са пеглањем, као што су пацијенти са хемиплегијом, али такође могу да се користе за брисање кожних рубова коже чистим радом, једноставно и практично.

Држите руке чистом и чистом

У спољашњости, рука ће неизбежно доћи у контакт са неким бактеријама, нарочито у тренутку није пронашла место за прање руку, овај пут, нос и уста рукавице могу да вам помогну, а руб може одржати чисту кожу Здравље, нарочито зими, влажне марамице такође могу играти улогу влажне коже, играти како би кожа била влажна.

Беби усне око коже чисте

Након што се беба роди, нарочито у зубима када ће уста слупати, усне, ако су често влажне, онда неки осип, или беба настави да носи нос, ако се редовно користи папир, онда обришите беби нос испод испод црвенило коже, узрокује бол у беби, беба ће одбити да обрише нос, овај пут можете користити и мокро марамице за нос и уста како бисте заштитили бебу кожу.

Два: користите уклањање женске шминке

Брисеви Због лице ере, толико женског лица ће бити слој шминке, а понекад и њихова властита хаљина проводила је вријеме, а ситуација је била прекасно да се опере лица, Можете се пријавити на посебним женским посебним средствима за брисање, руб може бити лице одјеће, истовара мрежу, али и оригинална боја коже.

Три: апликације за дезинфекцију

Према функцији марамица, неке марамице брисаче такође имају функцију дезинфекције. Са брисачима са овом функцијом, површина бебине играчке, коже руке која је исечена или површине електронске опреме за домаћинство, обришите га, можете убити површину објекта или површину коже, или веома згодан Ох.

Женско чишћење

Жене имају физиолошки период сваког месеца, у физиолошком периоду, нарочито великом броју жена, понекад крв није очишћена, перинеум није благовремено чишћен, лако се узгаја бактерије, овога пута можете користити дезинфекцијске марамице, Да бисте задржали локална кожа чиста и санитарна, такође је врло погодна за употребу

Четири: уклоните употребу мириса

Код спортске или љетне високе температуре, кожа ће се појавити пуно зноја, зноја кад ће бити неког укуса, овога пута можете користити мирис за мирис марамица, оба могу очистити кожу може бити ефикасна Смањује Закретање зноја, такође може убити бактерије.

Пет: ефекат неге коже

Према квалитету и функцији различитих папирних пешкира, појединачне висококвалитетне марамице придружиле су се и витамину Е, киселини, глицерину и другим састојцима за негу коже изнутра, тако да је чиста, хидрирајућа кожа учињена једнократно.

Шест: обућа коришћена

Чизме Изађи, ципеле ће неизбежно бити заражене прашином, тако да се њихова слика значајно смањује, употреба сувог папира да се обрише, тада, не чиста, или ће остати прашина на горњој страни, овог пута можете користити обични брисачи За брисање прашине на горњем, али и чистом горњем, а време чишћења прашине најбоље је очистити влажно, тако да нема шансе за прашину