Dom > Novosti > Sadržaj
Sredstvo protiv komaraca vode doradu Spunlace Non-tkanina od poliestera tkanine i testiranje performansi
Jan 27, 2016

Sredstvo protiv komaraca vodu koja nije tkanina tkanine se uglavnom koristi za hirurške odeću, dezinfekciju prostorije nosio zaštitnu odeću, sa lako biorazgradive, ne čistite, higijena i sigurnost, Dakle, kao "SARS" i "ptica gripa" Došlo je do i vodootporna zaštitnu odeću, napravljen od tkanine koja nije tkanina ima dobro tržište izglede. Trenutno samo nekolicina kompanija na vodu sredstvo protiv komaraca dovršenja proučavaju se, ali to ne dobija vodu sredstvo protiv komaraca efekat, tako da nije spremna za velikog obima industrijske proizvodnje nonwoven tkanine.

Sredstvo protiv komaraca vode agenta koji sadrži sredstvo protiv komaraca fluora ulje i da li ne utiču na originalnu stil, brzo rasla u popularnosti i namaz, postao mejnstrim tkanina vode sredstvo protiv komaraca dovršenja agenta u bebu. Ova uspešna aplikacija od fluora koji sadrži hidroizolaciju agente DF. 3000 spunlace non-tkanina od poliestera tkanine vode sredstvo protiv komaraca dovršenja, nakon testiranja našli da vode sredstvo protiv komaraca performansi, našli i u vodu sredstvo protiv komaraca agente dodat polivinil alkohola (PVA) može da prevaziđe mane fastness boje da vode sredstvo protiv komaraca performanse i ne mogu uzeti u obzir.

1 deo

1. 1 materijal

Od poliestera ispleo napunjene koflinom, model U31665 (Dћuћang Sinhua papir Holdings Limited).

Beli, DF-3000 fluora koji sadrži hidroizolaciju agenta, emulzije Vikli cationic, pH vrednost od 4. 0 ~ 5. 0 (1% solution), prvenstveno vode nesposobnost da se rastvori, sastavljena od fluora organska jedinjenja; Orao štampanja boja, plava, Superfine prah disperzije agente, nonionic skrob korice i modifikacija od fosfatnih monoester skroba i anionic; polivinil alkohola (PVA).

1. 2 puta

1. 2. 1 vode sredstvo protiv komaraca dovršenja

Umoči tutnjanje (izraz 70%-180) je prethodno sušenje (120-130 oC) pečenje (160 ~ 180℃, l ~ 3 min). DF. 3000 odnos Razblaћeni razblažiti dejonizovanom vode.

1. 2. 2 testa nivoa vode

U skladu s GB/t 47,451 l997, tako vode testira metod za nivoe vode sredstvo protiv komaraca test koji nije tkanina tkanine.

1. 2. 3 voda dodatne testove

Tkanine za vojnu borbu protiv odeće i neki brodovi zahteva ne samo za disanje ovde ali tkanine mogu nekog odredjenog pritisak da se osigura vodootporni j u močvara predstavlja i vodu. U skladu sa GB 5553-1985, hidrostatiиki test, za testiranje Vatrootporni performansi koje nisu tkanina tkanine.

1. 2. test fastness 4 boje

U skladu sa GB 3920-1997, otporna na trljanja i na fastness testiranje metode, za testiranje koje nisu tkanina tkanine farbanje.

2 rezultati i diskusija

2. 1 uticaj masovne koncentracije na svojstvima vode i voda sredstvo protiv komaraca dovršenja agente sa DF. 3000 odnosno, pravljenje 5, 8, 10, 20 g/l vode sredstvo protiv komaraca dovršenja agenta za tretman koji ne tkanina tkanine, prži na na 130 ~ 135℃-3 min, 170-175 c pečenja 1 min. testirali svojstvima vode sredstvo protiv komaraca, rezultati će biti prikazani u tabeli 1.