Dom > Novosti > Sadržaj
Користите брисаче од полиестера да бисте обратили пажњу на питања
Jul 11, 2017

Користите брисаче од полиестера да бисте обратили пажњу на питања

Произвођачи полиестерских брисача уводе употребу полиестерских марамица: 1. Квалитетна полиестерска брисачи имају мекан, елегантан укус, а текстура је бела и неће бити космична након употребе. Унутрашњи производи треба да садрже влагу и нису суви; Лоше полиестерске крпице често имају посебан мирис, при коришћењу очитог феномена косе, неки чак имају тачку плесни, кожа је стимулисана, осећај који изазива свраб, бол. 2. Има име производа, назив произвођача, адреса и број сертификата санитарне дозволе. Означавање производа (укључујући инструкцију) и садржај огласа мора бити аутентичан и не сме се појављивати или подразумијевати ефекат третмана болести. 3. Треба обратити пажњу на датум производње и датум истека производа или датум производње и ограничења. Не купујте, користите полиестерске брисаче који премашују датум истека или датум истека. 4. Пазите да проверите да ли је спољашња амбалажа производа у добром стању и не купујте и користите оштећене производе како бисте спречили контаминацију производа два пута.

Полиестерске тканине за црево постоје постојеће полиестерске беби марамице, чишћење коже Полиестер брисачи, гардеробе Царе Полиестер Випес, функционалне марамице од полиестерских влакана итд. Серије полиестерских пешкира, производи су извезени у више од 10 провинција, аутономних регија и општина директно испод централне влада и извози у Русију и друге земље, је снага фабрике полиестерских пешкира.

У састав производа произвођача полиестерских марамица уведено је: 1, вода, пречишћена вода, чиста вода, РО чиста вода: садржај течности у влажном ткивном папиру обично представља око 80%, у доњој влажности папирни пешкир ће се осећати сувим, садржај ће се осећати превише с друге стране, није погодна за употребу. Да ли је више од 9 у води и течном леку, како би се избегло реаговање воде са течном материјом, вода се мора користити у влажном пешкиру након посебног третмана воде, може видети на компонентама паковања "пречишћена вода", "вода", "РО чиста вода". 2. Овлаживач: пропилен гликол: пропанедиол је растварач и такође хидратант. Може да помогне ефикасној супстанци у течности да се растворе у води, чинећи га мање испарљивим и антибактеријским и антикорозивним, тако да се користи у готово свим влажним ткивима. 3, конзерванси, фенокси етанол, метил п-хидроксибензоат, непер кинг: влажне марамице садрже велики број влаге и различитог материјала, како би одржали ефикасну физичку активност, мора додати конзервансе, али садржај је врло низак, обично не имају негативан утицај. Антимикробна: лактат, листови еукалиптуса: постоји много врста антимикробних средстава, хемијских и природних антимикробних средстава. Као што сугерише, елиминишу бактерије и инхибирају репродукцију бактерија. 5, не-јонски сурфактанти, полиоксиетилен хидрогенирано рицинусово уље, полиетар, за већину праха за прање детерџента и садржи нејонско површинско активно средство, специфична функција се користи за уклањање прљавштине и масти, постиже чист учинак.

Фабрика полиестерских црева постојеће полиестерске беби марамице, чишћење коже Полиестерски брисачи, гардеробе Царе Полиестер Випес, функционалне марамице од полиестерских влакана итд. Серије полиестерских пешкира, производи су извезени у више од 10 провинција, аутономних регија и општина директно под централном владе и извози у Русију и друге земље, производи на тржишту препознају потрошачи.