Dom > Novosti > Sadržaj
Користите беби целулозне марамице у зиму да бисте одржавали топлину
Aug 23, 2017

Користите беби целулозне марамице зими да бисте се загрејали
Зимске целулозне брисаче хладне, лако је изазвати иритацију бебе коже, пре употребе, најбоље је загријавати целулозне марамице. Условно може купити посвећени гријач целулозних марамица, целу кутију целулозних марамица у употреби грејања, учинити да се вашој беби осећа угодније.
Не желите да ставите превише новца можете купити мали пакет Целлулосе Випес-а или унапредити једну или два дела Целлулосе Випес-а, запечаћени у чистом пластичном паковању у врућој води, сачекајте док вријеме није природно топло. Скоро пријатељи.
Зимски излаз, можете ставити мали пакет целулозних марамица у џепу за личну одјећу, тако да кад се Целлулосе Випес са температуром тијела не охлади до мале бебе мале. Схентаи хотел испоручује предузеће: Гуангзхоу Целлулосе Випес произвођача.
Беби целулозне марамице најчешће се користе за бебе и малу децу, родитељи су увијек хиљаде избора, надајући се да ће купити сигурније бебе производе. Међутим, Савет потрошача у Хонг Конгу је недавно најавио да су провере на лицу места на тржишту Хонг Конга од 44 одојчади и млађих дјеце посвећене посуђе за чишћење, 33 означено конзервансима, 9 са конзервансима "метил изотиазолинон" (МИТ), може изазвати озбиљан осип у беба и мала деца. Међу њима, Фиби бренд бебу "Целлулосе Випес" листе. "
Различити брендови су различити
Савет потрошача у Хонг Конгу рекао је да метил изотиазолинон (МИТ) у Европи и Сједињеним Државама чине многе млађе деце и одрасле алергијске реакције, екстремни случајеви могу да направе пацијенте са отоком, мехурићима, растојањем коже и тако даље.
Подразумева се да се МИТ као високо ефикасан конзерванс широко користи у козметичким производима и производима за личну негу. 12. децембра 2013. године, Европска асоцијација личних производа за косу објавила је препоруке индустрије о употреби конзерванса за заустављање употребе конзерванаса МИТ и предложила да козметичке компаније престану користити МИТ заштитне људе што је прије могуће у нерешеним козметичким производима без чекања на Правила о козметици ЕУ О МИТ-у Користите тип производа за праћење ажурирања.
Недавно је репортер посетио велики број супермаркета, апотека и продавница дечијих производа који су открили да је продаја на тржишту беби бренда Целлулосе Випес чак и на десетине публицитета фокусирана на "без сузе формула", "ксилитол хране", "без алкохола", " без зачина ", нема флуоресцентног агенса," стерилизације, дезинфекције "и тако даље.
Новинари су открили да различите функције Целлулосе Випес-а нису исти састав, различити производи чак и између велике разлике. Неке целулозне марамице наводе само главне састојке, као што је бренд ручног мокро ручника за бебе за "ксилитол, иновативну мрежну газу", други бренд целулозних марамица за децу био је "чиста вода 100%, без предива"; и неке целулозне марамице су сложени састојци, као што су мајке које се врло брзо траже брендом за ручну бебу. Целлулосе Випес у свом трговачком материјалу означеном као "вода, пропилен гликол, лимунска киселина, натријум бензоат, 羫 Натријум цитрат, хидроксифенил естар, хидроксифенил акрилат, материјал који није ткан ".
Међутим, новинар на тржишту није видио Пхоебе баби Целлулосе Випес на продају, није пронашао баби Целлулосе Випес на табели са састојцима наведеним "метил изотиазолинон".
Оштећење ране како би се избегла употреба
Према извештајима, додатни састојци за влажне панталоне су углавном пропилен гликол, цетил хлорид, алкохол и неки конзерванси, не само да ће стимулирати кожу и лако довести до контактног дерматитиса и других алергија на кожу.
Директор Дерматологије за болницу Вангјинг Ли Лиенруи рекао је да је осетљива кожа одојчади и мала деца, па је употреба дезинфекције целулозних марамица захтевна, али у ствари тржиште за продају целулозних марамица садржи конзервансе, јер дезинфекцију састојака морају бити сачуване конзервансе и конзерванси за дијете могу бити претња. Дечија кожа је деликатна и крхка, дуготрајна, прекомерна употреба хемијских супстанци које садрже више од целулозних марамица које лако могу изазвати алергије на кожи. Предложио је да, без обзира да ли је мали дијете мало дупе, или руке и лице, најбоље је користити воду и газу за чишћење и обрисивање, тако сигурније.
Подсетио је на употребу целулозних марамица да покушају да избегну контакт са очним капцима, ушима и другим осетљивим деловима. Поред тога, не користите целулозне брисаче директно прорезати очи и оштећење коже. Коришћење целулозних марамица, као што је црвенило коже, свраб и други алергијски симптоми, треба одмах престати користити, тешке случајеве треба брзо довести у болницу
Целулозне марамице не могу се заменити ручном прањем
Многи родитељи са децом да изађу да једу или играју, често са ручником Целлулосе Випес, када је "ручни санитаризатор". Као што сви знају, ова пракса се не може дезинфиковати, а многа целулозна марамица има здравствене ризике.
Стручњаци савјетују, ако дојенчад и мала дјеца дугорочно користе ручник целулозне брисаче, могу бити токсичне супстанце. Деца ће често јести навику да једу, тако да је лако уклонити целулозне марамице изнад хемијских супстанци у стомак, дугорочно, може утјецати на здравље
Проток воде да оперите руку више како бисте осигурали здравље, ако ручном прању није згодно потребно користити Целлулосе Випес, најбољи избор састојака једноставних производа од целулозних влакана. Подсетио је Ли Гуангруи, стерилне целулозне марамице углавном су подмиљене и мирисне, како би се смањила стимулација коже, најбољи избор без мириса, посебно осетљиве коже.
Поред тога, дезинфекција целулозних марамица обично се одвија у неколико облика паковања, неке су комад или више комада опреме, стручњаци препоручују избор независног паковања, тако да можете покушати да задржите целулозне марамице хидратизирајуће, дезинфекцију.