Dom > Novosti > Sadržaj
За мајку да одабере разноврсност искуства беба
Sep 05, 2017

Мајки да изабере различите бебе од дрвета
Новорођена беба кожа је нарочито деликатна, након сваког тоалета, најбоље је да се бришу влажна марамица. Као и мокри папирни пешкири да би ствари биле у блиском контакту са новорођенчетом, родитељи почетника морају бити пажљиви приликом бирања, како не би доносили неугодност беби, већ и животној невољи породице. Да када се изабере новорођенчад мокрих марамица, обратите пажњу на шта? Посебно посвећени будућим мајкама након 80 мајки заједно да сазнају о томе
1. Забележите састојке за мокар ручник, састојци на квалитету влажног ткива су од суштинског значаја, не потцењујте ову величину дрвета Воодпулп Випес, што може бити доста садржаја, како би се постигло потреба за влагом, влагом на бактерије и друге ефекте, бренд Воодпулп Випес додати састојке су различити, неки добри за бебу, неки лоши нису лоши, а неки састојци ће повредити бебу, тако да мајка у тренутку куповине не игнорише ово на једној руку. Баби Воодпулп Випес не могу додати алкохол, укус, иритацију, флуоресцентни агенс и тако даље.
2. Имајте на уму да изаберемо мокри папирни пешкир када морамо погледати његову амбалажу за паковање. Пошто је амбалажа амбалаже добра, онда је учинак стерилизације Воодпулп Випес-а висок. Вреће од брисача за дрво треба да буду запечаћене, без оштећења; паковање од кутија и конзерви Воодпулп Випес паковање треба бити комплетно, без оштећења. Новитети родитеља у приступу Воодпулп Випес-у, да одмах ставе добар печат како би избегли високу температуру или директну сунчеву светлост, што резултира у сувим мокрим пешкирима од дрвета и утиче на његову употребу.
3. Имајте на уму да осећај и мирис мокрих ткива има много различитих врста и брендова. Различите влажне марамице су веома различите у погледу осећаја и мириса. Неке Воодпулп Випес су врло густе, неке су врло мекане, а неки мирисају ароматични, неки основни без мириса. Предлажем да је мајка најбоље купити релативно меку и густу, без мириса Воодпулп Випес. Изабери бебу Випове одеће ће изабрати мекше, дијете ће се користити угодније.
Прво, дезинфекција Воодпулп Випес углавном је субфилтерна и мирисна, како би се смањила стимулација коже, најбољи избор без мириса, посебно осетљиве коже.
Друго, не могу се користити стерилне облоге за дрво, нити се могу користити за чишћење лица, коришћење обичних шминкалица може оштетити деликатну кожу лица. Ако желите да користите да очистите лице, обавезно погледајте у Воодпулп Випес на амбалажи: може се користити за чишћење лица ријечи.
Треће, дезинфекција Воодпулп Випес углавном је у неколико облика паковања, неких 1, 2, 10 или 10 комада опреме, што је више могуће, колико је то могуће опционо паковање, како би се покушала задржати пулп Мокар пешкир хидратантна, дезинфекција. Употреба независног паковања Воодпулп Випес-а, извадити пост, одмах треба залијепити печат, како би се избјегла висока температура или директна сунчева свјетлост, што резултира сувим облогом од дрвета, утиче на кориштење резултата.
Четврто, треба обратити пажњу на иритацију, немојте користити Воодпулп Випес директно обришите очи, оштећења коже, као што је употреба шминкица након раздражења коже, свраб, иритација и других симптома, одмах престати користити.
Произвођачи брисача за дрво Воодпулп Випес вештине очувања: продаја дама у бази супермаркета од Воодпулп Випес у паковању означена су: "очистите приватност делова, далеко од узгоја бактерија и освежавајућег укуса". "Течна ПХ вредност у складу са окружењем људског тела може да уравнотежи пХ." Његове сировине укључују хлорхексидин ацетат, глицерол и чисту воду и укус, итд., За менструално чишћење, употребу тоалета, свакодневну негу приватности.
Врећице за дрво имају одређени бактериостатски ефекат, али се генерално не могу стерилизирати, што је потреба да посебну пажњу посветите тачки. Истовремено, због потребе да се брига о пријатељима Воодпулп Випес користи, треба обратити пажњу на датум производње и уштедјети животну средину, јер је Воодпулп Випес о очувању животне средине веома висок, при високој температури, неки фармацеутски састојци могу бити на тај начин утичу на употребу резултата. У исто вријеме, покушајте да изаберете независни мали пакет производа, када се истрага може директно одбацити, не утиче на паковање других производа. Ако је то велики пакет производа, након извлачења, одмах треба заптити како би се осигурала сигурност преосталих производа.