Dom > Novosti > Sadržaj
Три функције од марамица
Jul 20, 2017Три функције брисача

Произвођач влажних марамица уводи три функције: 1. Стерилизација и мрља: прљавштина и бактерије су видљиви и невидљиви загађивачи, јер мрља може уклонити најсавременије марамице, док за бактерије треба додати антисептичке марамице. Тренутно, марамице на тржишту могу се подијелити у двије категорије: један је стерилизиран сам, али не додава бактерицидну компоненту, тако да може само брисати површину производа и не може играти улогу стерилизације. Још једна врста додатног антисептика, амбалажа ће се помињати, најчешће се користе бензалконијум хлорид, цетил пиридин хлорид, западни пиразол амонијум хлорид и сл., Могу се користити као под кожним абразијама, огреботинама и тако даље и тако даље дезинфекција или стерилизација, погодна за вањску употребу. Антисептик у неким медијима за влажне марамице претјерано је да је токсичан и опасан по здравље, компонента стерилизације у високим концентрацијама заиста може имати токсичност и иритацију, али у количинама у траговима у влажним марамицама, без повреда, све док родитељи не пустите бебу жвакати Випес-ом, а не користити Випес да бисте обрисали улазни прибор.

2. Хидратантни ефекат: пропилен гликол је хидратантни и хранљиви састојци, који се често користе у Випессу и алое есенцији има хидратантни ефекат, иако неки састав Випес изгледа веома природно и сигурно, али ако немамо фактор хидратације, његова ефикасност бити дисконтовани. 3. Материјал за марамице: материјал влажних марамица за спунлацед неткани, основни је комбинација вискозе и полиестера, полиестерских хемијских влакана, а лепак се углавном користи за памук у природним влакнима, опћенито Випес сировина је већина у проценту полиестерски неткани, природније влакно од великих Випес (памучних марамица) меке, погодније за нежну кожу бебе. То је све за овај чланак. Надам се да ће вам то помоћи.

Не желимо потцењивати мале марамице, мала марамица може изгледати обична, а онда мала комада, ефекат није мали. Храна, хидратација, чишћење, бактерије и други производи су добри производи. Неке марамице имају утицај додавања алкохола додавању бактерија, али се такође ствара оштећење бебе. Такође уклања влагу тела и чини кожу осећајом као да се сруши. Постоје и неке марамице које привлаче потрошаче од осећаја перцепције и мириса како би му дали мирис за додавање укуса. Да би продужио животни производ са конзервансима, било да је то суштина или конзерванс, беба може повећати ризик од алергије. Све оне желе одлучно елиминисати од бебе да би их користиле, брадавице за бебе треба да бирају композицију је мекана безбојна и без укуса је идеална.

Произвођач влажних марамица постао је јединствени производ, одлична квалитета, категорија је потпуна, професионална предузећа за производњу пешкира, повјерење потрошача које се придржавају првог концепта квалитета, пружају задовољство новим и старим купцима производ Випес.

Беба произвођача за брисање Брисачи за избор напомена: 1. Бридљем за децу су нерастворљиве у води, молим вас не одбацујте их у тоалету, како не би изазивали блокаду. 2. Ако кожа има симптоме ране или црвенила, отицања, бола и свраба, молим вас престани да га користите и саветујете лекара на време. 3. Не стављајте је на високу температуру и сунце. Молимо затворите печат након употребе. 4. Ставите га тамо где руке беба не долазе, тако да не једете. 5. Отворите налепницу за заптивање када се користи и затворите налепницу када није у употреби да бисте задржали влажне марамице. 6. За одржавање мокрих марамица мокрим, изаберите различите врсте марамица према стварној употреби.