Dom > Novosti > Sadržaj
Standard kvaliteta sterilnu sobu sa čistog platna
Jan 27, 2016

Sterilnu sobu čišćenje je veoma važno remek-delo u farmaceutskoj preduzeća, glavna alatka za čišćenje čistog platna direktno utiče na kvalitet čišćenja efikasnost i efektivnost, ali sam našao mnoge farmaceutske kompanije o tome kako biste odabrali ovo važan alat je vrlo nejasno, prati neke čiste krpe standarda kvaliteta izdat za referencu i Exchange :

1. ukupan broj čestica u tečnoj sredini (kroz simulaciju testova krpom u tečnoj sredini je unovčio ukupnog broja čestica u tom procesu, određivanje prilagodljivost tkanine u čistu okruženjima), General computing ≥ 0.5 μSv m i broja čestica ≥ 5 μSv m, jedinica je (milion čestica/m2), čestice manje to maramice na bolje performanse. 2. ukupan broj čestica prazna (merenje krpu (ili drugih materijala) stvarne koristi pod sličnim stresom stres u državi suva čestica objavljen pod bez tovara), izračunavanje ukupnog broja čestica ≥ 0.5 m μSv (čestica/m2/ft3).

3. vlakna puštanje broja (merenje tkanine pod određeni iznos od stresa u tečnoj sredini (simulacija stvarnih upotrebu) nakon ukupnog broja vlakana utovar. Izračunavanje > broj 100 mikrona vlakna, vlakna/kvadratni metara. 4. non-labilan talog testiranja.

5. kapacitet apsorpcije (brzina apsorpcije i adsorption, adsorption brže više bolje) 6. metalni Jon sadržaja.

Sredim sobu i centru grada farmaceutske proizvodnje, u unutrašnjosti materijala koji će biti predmet stroge kontrole, u potpunosti mogla da uđe, ali većina lokalnih preduzeća, uključujući neki eksperti, recimo, sve dok je ne tkanina tkanine da zadovolji potrebe sterilnu sobu, ovaj stav tamo je jako puno nesporazuma.

Non-tkanina tkanine je generički termin, proizvodnja tkanina i sanitarne okruženju, većina nije striktno proizvedeni su u čistoj, takve proizvode su zagađenje, utrošenog truda za čista okolina, efekat sigurno nije dobro. Domaći prašine tkanine peškire i da se više nerazuman, samo operi blatu možete videti, ali i da se izgradi više malih čestica uticaj problema za kvalitetom proizvoda.