Dom > Novosti > Sadržaj
Квалитет влажних марамица уводи се у детаље
Jul 11, 2017

Квалитет влажних марамица је детаљно представљен

Фабрика за обућу детаљно описује квалитет влажних марамица, влажне марамице су хигијенски производи за једнократну употребу, више за послове као што су цивилно ваздухопловство, хотели, ресторани, изложбени и пријемни сајтови, последњих година, пошто становни стандард становништва расте, брише се лична потрошња постепено повећана, углавном кориштени у путовањима, туризму и другој употреби вањске воде није згодно и чистоћа породице за његу бебе. Обришите лице и руке дезинфекцијом мокрих ткива, што је и санитарно и практично. Међутим, различити производи за мокро тканину имају различите УСЕС.

Обична мокра тканина: углавном се користи за чишћење коже. Није лако користити када изађете на чишћење воде. Производи од ниског степена користе неткане тканине вруће ваљане (или вруће вјетрове) јер основни материјал, производи средњег и високог квалитета користе основни материјал без прашине (или сув папир) или нетканог тканине за воду. Заједнице Обликујте течност за испуштање течности за дестиловану воду или чисту воду, средства за дезинфекцију, есенцију, течност за испуштање течности и врхунски производ садржи алое вера, витамин Е, какао фосфатидну киселину, глицерин, јабучну киселину, као што су састојци за негу коже, и храњење једном.

Техника чувања влажних марамица произвођача влажних марамица: различите врсте женске бриге Брисачи који се продају у супермаркетима означени су на паковању: "очистите подручје приватности, држите се даље од бактерија, свеж и добар укус". "ПХ течности је у женском људском тијелу и може уравнотежити ПХ." Његови састојци укључују хлорхексадин-ацетат, триглицерол, пречишћену воду и суштину итд., Који се могу користити за менструално чишћење, пост-тоалетну употребу, свакодневну приватност итд.

Влажне марамице имају одређени инхибиторни ефекат, али генерално не може стерилисати, то је потребно мало пажње. Брисаче за потребу да истовремено користе пријатељску негу, треба обратити пажњу на датум производње и уштедјети животну средину, због влажних марамица је врло висока према захтеву да се штеди животна средина, под условом високе температуре, неки лек састојци могу бити нестабилни, тако да утичу на ефекат употребе. Истовремено покушајте да изаберете производе са независним малим пакетима. Након употребе, може се одбацити директно без утицаја на паковање других производа. Ако је то велики пакет, производ треба запечатити на време како би се осигурала сигурност преосталих производа.

Једно, дезинфикујте мокре марамице уопште да су без мириса и имају мирисни тип, како би се смањила стимулација коже колико је то могуће, најбоље је одабрати да нема мирисног типа, посебно осетљиве коже.

2. Дезинфекција марамица не може се користити за чишћење лица. Употреба заједничких марамица може оштетити деликатну кожу лица. Ако желите да очистите лице, обавезно га погледајте на вањском пакирању марамица: користите ријечи да очистите лице.

Три, дезинфекциона марамица обично имају неколико врста паковања, имају доста 1, 2 таблете, 10 пилула или 10 плочица независног одјеће, условљавајући колико је то могуће одабрати независно паковање, тако да можемо покушати задржати хидратантне и дезинфекцијске марамице. Користите неосависни пакет мокрих марамица, након цртања картице, затим ставите заптивну траку, избјегавајте високу температуру или директну сунчеву свјетлост, проузрокујте да се влажне марамице осуше и утичу на ефекат употребе.

Четири, треба обратити пажњу на стимулативне, немојте користити влажне марамице да директно обришете око, кожу да прекинете канцеларију, ако употребите влажне марамице за појаву кожне црвенила, свраб, стимулативне реакције и тако даље симптоми, одмах треба зауставити употребу.