Dom > Novosti > Sadržaj
Очување ватреног рубља
Aug 23, 2017

Чување Випова од дрвета
У супермаркету у којој се продају разне женске бриге о шарама од дрвета, у амбалажи су означене: "очистите дијелове приватности, даље од узгоја бактерија и освежавајућег укуса". "ПХ ПХ вриједност жена у окружењу људског тијела, може уравнотежити пХ." Састојци укључују хлорхексидин ацетат, глицерол и чисту воду и укус, итд., Погодни за чишћење, коришћење тоалета, свакодневно чување приватности и тако даље.
Врећице за дрво имају одређени бактериостатски ефекат, али се генерално не могу стерилизирати, што је потреба да посебну пажњу посветите тачки. Истовремено, због потребе да се брига о пријатељима Воодпулп Випес користи, треба обратити пажњу на датум производње и складиштење, јер је Воодпулп Випес о очувању животне средине веома висок, при високим температурама, неки фармацеутски састојци могу бити нестабилни , што утиче на кориштење резултата. У исто вријеме, покушајте одабрати независни мали пакет производа, када се једном употребљава може директно одбацити, не утиче на паковање других производа. Ако је то велики пакет производа, након извлачења, одмах треба заптити како би се осигурала сигурност преосталих производа.
Воодпулп Випес је једнократна употреба здравствених средстава, раније коришћених за цивилне ваздухопловство, хотеле, ресторане, изложбе и друге пословне и пријемне локације, последњих година побољшањем животног стандарда људи, лична потрошња Воодпулп Випес постепено се повећала, Најчешће коришћени у путовањима, туризму и другим отвореним водама нису повољне прилике, као и кућна њега и друга брига о малој деци. Са влажним марамицама да обришете лице, руку и здравље и удобност. Међутим, различити влажни производи имају различиту употребу.
Обично кориштена влажна тканина: углавном се користи за чишћење коже. Иза врата није лако користити за чишћење водом, како за једнократну употребу. Производи ниске квалитете који користе вруће ваљане (или вруће ваздух) неткане тканине као супстрат, средњи и висококвалитетни производи користећи чист папир (или сув папир) или неткане спунлаце као подлоге. Општи производи за гашење влажних влакана Генерални дрвени облици су углавном дестилована вода или чиста вода, средство за дезинфекцију, мирис, средство и производи високе запремине који садрже течност која садржи и алое вера гел, витамин Е, какао фосфатидну киселину, глицерол, јабучну киселину и друге састојке за негу коже. користите Чист, влажите, навлажите финиш.
Баби Воодпулп Випес је посвећен беби са Воодпулп Випес-ом, а одрасле Воодпулп Випес у поређењу са бебама захтеви Воодпулп Випес су релативно виши, јер је беба кожа врло осетљива, лако је алергије. Влажне марамице од беби пулпе су подељене у обичне брисаче за дрво и ручне уста за крпице од дрвета, обична беба Випкасте шницле се обично користе за трљање бебине мале дупе, ручне Вулкане рукавице које су рушиле уста и руке бебе.
Алкохол: улога алкохола у влажном ткиву је углавном стерилизација, али алкохол је испарљив, лако је обрисати површину коже, губитак влаге, осећати чврсто и сухо, изазивајући неугодност коже, па није погодна за бебу. Мириси: За зачине и алкохол се сматра да су лако произвести стимулативне састојке, тако да арома такође треба да се заснива на преференцама потрошача да бирају, али повећавају састав коже како би повећали ризик од алергија, па тако и за бебе производе , би требало да осигурају да је природно чисто. Исто тако, многи брендови мокрих папучастих пешкира јасно су означени "без додавања алкохола и зачина".
Воодпулп Випес као нова средства за дезинфекцију за чишћење на тржишту примили су различите похвале и омиљене публике, своју безводну функцију чишћења за брзе модерне људе да обезбеде брз и једноставан начин чишћења, али и да осигурају чисту и удобну животна средина. Производи од дрвета од дрвета према различитим сировинама и фармацеутским производима имају високе, средње и ниске оцене, цена је такође веома различита.
Прво, дезинфекција Воодпулп Випес углавном није мирисна и мирисна, како би се минимизирала стимулација коже, најбољи избор без укуса, посебно осетљиве коже.
Друго, дезинфекција шљива не може се користити за чишћење лица, употреба обичних шминкалица може оштетити деликатну кожу лица. Ако желите да користите да очистите лице, обавезно погледајте у Воодпулп Випес на амбалажи: може се користити за чишћење лица ријечи.
Треће, дезинфекција Воодпулп Випес-а је углавном у неколико облика паковања, неких 1, 2, 10 или 10 независних, условно колико је то могуће независно паковање, како би се покушала задржати пулп Влажни пешкир хидратизујући, дезинфекциони ефекат. Употреба независног паковања Воодпулп Випес-а, извадити пост, одмах треба залијепити печат, како би се избјегла висока температура или директна сунчева свјетлост, што резултира сувим облогом од дрвета, утиче на кориштење резултата.
Четврто, треба обратити пажњу на иритацију, немојте користити Воодпулп Випес директно прорезати очи, оштећење коже, као што је кориштење Воодпулп Випес након црвенила коже, свраб, стимулише реакцију и друге симптоме, одмах треба престати користити.