Dom > Novosti > Sadržaj
Развој бризгалица за дрво?
Jun 16, 2017

Развој Воодпулп Випес?


Крајем двадесетог века, крајем осамдесетих и крајем краја деценије, стајаћа је кипарских Виперса. У то време само мали број фабрика које производе влажно ткиво, као што је "Хитацхи Хеалтх Продуцтс Цо. Лтд.", производња влажног ткива "лове онли цард", први је кинески мокри папирни брисач брисача. У то време производи мокрих ткива углавном су комерцијални за личну потрошњу и даље луксуз.

20. век, век и крај средине деведесетих средином средине средине периода је почетак кинеских виперских марамица? фаза. Тада је увођење неколико домаћих машина за мокро ткиво, као што је компанија Беијинг Миао, папирна компанија Харбин Јингки, Анхуи Тонглинг Бофа, компанија Пекинг Аихуа, представила опрему за влажну ткиву. Производња влажних папира и оцјене су знатно побољшани, бржа комерцијална употреба, цивилно ваздухопловство, постоје и оцјене хотела, такође је уобичајена употреба потрошача за путовања за чишћење. Али употреба Воодпулп Випес? је ограничено на чишћење брисања коже, брисање лица, структура сорте је једнократна.

Почетком 21. века, рани период раног века и почетак века је развојни стадијум кинеских Воодпулп Випес-а, у овом тренутку већина кинеског урбаног живота у добро стање, посебно епидемије САРС-а из 2003. године и избијање епидемије птичјег грипа из 2004. године, чинећи људе свјесним личне хигијене Кључ за превенцију, људи све више и више пазе на личну хигијену, што је резултирало употребом стерилних папирних пешкира знатно проширених, а сада многи градови у таксију, ресторанима и другим Јавна места су опремљена са дезинфекционим папирним пешкирима за људе који користе. У личној потрошњи, људи више нису ограничени само на употребу на отвореном, а многи потрошачи су за школску децу спремни да дезинфикују мокре пешкире, док ће људи који путују такође користити. Што се одражава у континуираном побољшању здравствене свијести људи, са друге стране је обавезно родити снажну потражњу за тржиштем здравственог снабдевања. Последњих година последњих година последњих година, Воодпулп Випес? производња се брзо повећала, садашње домаће тржиште има стотине брендова Воодпулп Випес? производи, годишња потрошња од око 500т ~ 600т. Земља више формална производна предузећа имају више од 50, а други малопродајни бизнис у стилу скоро 100. На врхунском извозу више производа, иностраних брендова у Кини, такође се повећава број обраде фиксних тачака

Зимске брисаче? хладно, лако изазвати иритацију на бебину кожу, у најбољем случају пре него што користите брисаче за дрво? за загревање. Условно може купити посвећене Випове шапе? грејач, цела кутија Воодпулп Випес? у употребу грејања, учините да се ваше бебе осећају угодније.

Не желите да ставите превише новца можете купити мали пакет Воодпулп Випес? или унапредите једну или две комаде Воодпулп Випес? напоље, запечаћено у чичкој пластичној врећици, потопите у врућу воду, сачекајте док је вријеме природно топло. Скоро пријатељи.

Зима, можеш ставити мали пакет Воодпулп Випес? у џепу за личну одјећу, па кад се Воодпулп брише? са телесном температуром, неће се охладити до мале ПП.