Dom > Novosti > Sadržaj
Истраживање кинеске индустрије беби полиестера у 2016-2022
Jul 03, 2017

Истраживање кинеске индустрије беби полиестера у 2016-2022

Крајем 1980-их, Кина је почела да има неколико домаћих предузећа производњу Полиестер Випес, Схангхаи Хитацхи линије санитарних производа цо., ЛТД. (раније познат као Шангајска кутија седам радова) је једна од најранијих производњи производа од полиестерских производа за пешкири, бренд је "само љубав" (предузеће је намењено само страним компанијама да производе брендове), период полиестерских брисача главног производе за домаће тржиште. Средином и крајем деведесетих био је рана фаза развоја Полиестер Випес-а. Беијинг пинер папер продуцтс цо., ЛТД., Харбин јингки папер цо., ЛТД., И анхуи тонглинг бофа цо., ЛТД., Купили су више од 10 флат Полиестер Випес од стране тајванске компаније таи схун и зхики компаније. Цхангцхун ситер здравствени производи цо., ЛТД. Представио је Полиестер Випес из Сједињених Америчких Држава, Швајцарске и Шпаније за сјечење, преклапање и паковање опреме. За то време производња полиестерског пешкета може значајно побољшати принос и класу, производе за спољну употребу (комерцијалне) који брзо повећавају потрошњу на кућну употребу, али њихова употреба је ограничена на чишћење коже (обришите руке и лице), појединачно структура сорте.

Након 2000. године, то је брза развојна фаза нашег земља полиестерски мокри пешкир. Јохнсон & јохнсон (Кина) ЦО., ЛТД. Производња брига за бебе од полиестерског пешкета након уласка на домаће тржиште, наш главни инжењер г. Фли најприје плаћа мање у домаћем истраживању и развоју првих домаћих уређаја за полиестерске брисаче, домаће опрему за полиестер обућу у домаћинству, затим улази у терен предузећа.

Због изненадног избијања САРС-а 2003. године стерилизоване полиестерске брисаче постале су најпопуларнија роба на тржишту. Како је количина производа нагло порасла, чак се појавила иу Пекингу и другим градовима. Након САРС-а, свест здравља људи о јачању генерално, снажном тржишном потражњом за производњу опреме за производњу полиестерских црева пружа могућност да се домаћа индустрија за производњу полиестерских брисача развија брзо. Произвођачи полиестерских пешкира повећавају јињианг хенг папир цо., ЛТД., Гуангки сху иа производи за породичну негу производа, ЛТД., Баодинг ИиХоу у папирне цо., ЛТД., Као што су производни капацитети великих предузећа и стотине малих предузећа . Тренутно на домаћем тржишту постоје стотине брендова производа од полиестерских влажних пешкира, а постоји и велики извоз производа високе квалитете, а такође се повећава и број производа за обраду фиксне марке.

У Кини се сваке године рађа између 20 и 30 милиона беба, а између 8 и 36 мјесеци старости има око 45 милиона беба и 312 милиона деце, а 80 милиона од њих су деца узраста од 0 до 4. У следећој 10 до 20 година, домаћа дојенчад са Полиестер Випес-ом ће показати јаке развојне изгледе. Специјалне полиестерске влажне марамице у периоду 2009-2012. Године показале су тренд ширења тржишних капацитета, тржишног капацитета од 8,593 милијарди комада, 2009, 2010, 10,208 милијарди, као побољшања свести о здравственој заштити, беба група за све већи број апликација, тржишни капацитет до 12.372 милијарди, 2011, 2012. године, тржишни капацитет од 14,65 милијарди комада.

Многе компаније само на тржиште Полиестер Випес-а нису узимале у обзир као потпуно независну категорију производа која би истовремено могла да гурне, због тога што привремено не може да воли нормално тржиште ткива, постаје потреба људи, тако да је свеукупно тржиште продаје, произвођача да промовишу улагања и перцепцију потрошача о својим ограничењима, као што су полиестерске брисаче далеко од стварно независног тржишта, још увек постоји одређена удаљеност. "Али морамо да видимо да је ових неколико година прихватање потрошача за спонтаност Полиестер Випеса постепено зрело, предузеће, многи купују, тржиште Полиестер Випес се суочава с одличном приликом."

Индустрија предвиђа да је кинеско тржиште за мокро пешкир од полиестера у "фази експлозије" и да ће бити вођени малим догађајима који ће довести до раста у индустрији. Може ли посебан период грипе постати та мала ствар? Домаће полиестерске брисаче су и даље ограничене на редовне чишћење влажних марамица, анти-бактеријски тип полиестера и на свету, посебно у Северној Америци, Европи и другим развијеним земљама и регијама полиестерских брисача далеко изван људског когнитивног опсега, у дезинфекција столњака за унутрашње садржаје полиестерског пешкирја је била популарна у иностранству, младим домаћим примерима. Према томе, домаће тржиште за мокро пешкир од полиестера такође треба да буде у складу са међународним стандардима. Предузећа такође схватају да тржишни трендови су ван контроле, а када се тржиште мокрих пешкара од полиестера повећава, морају се брзо пратити. У том смислу, само је питање времена пре него што се детонира тржиште полиестерских црева.