Dom > Novosti > Sadržaj
Раион марамице квалитет производа за домаће и стране бојење Тецхнологи напредни ниво
May 15, 2017

Раион Випес Компанија је вишегодишњи за домаћи и страни купци да се обезбеди висок квалитет, мулти-врста обојеног предива, вештачка свила чишћење пешкир линије пословања. Компанија под јурисдикцијом компаније и Ксинксианг Град Текстил штампање текстила и бојење Цомпани Лимитед (фабрика за бојење).

фабрика компаније бојење има нову високе температуре цеви предива и спреј предиво бојење машина, квалитет производа на домаћем и страном бојење технологије напредног нивоа. Сви производи у складу са Оеко-Тек Стандард 100 стандардима. Годишњом производњом од више од 3.000 тона.

Главни производи су вискоза влакно 30Д-900Д, свила, памук, лепљива, конопља, и све врсте меша високог квалитета у боји плетење предива, ред.

Раион марамице Током година, компанија се придржавају "професионалном, стандардизоване, рафиниран, породице" пословне филозофије "брзо припремни, боја квази-мали цилиндар као кодекс понашања, у кориснички сервис на имплементацији истине" све -веатхер сервис. "Ми ћемо пружити међународној прва линија марке квалитета производа и услуга, и радујемо се сарадњи са вама вин-вин!

Раион брише главни производни ПВА низ производа, имитација јелена коже пешкиром, пластичном памук моп главе, јелен коже крпом, вештачка свила пешкира квадратном памук, памука пешкира, Магиц брисањем и других материјала за чишћење, имам професионални производња технологије тим, јачина Министарство за развој, odeljenje за дизајн наставља да се уведе више могућности, да се прилагоде тренд нових производа, ми ћемо водити ове производе у виши подручје.

Раион марамице смо 7 високи стандарди "управљање велике потражње, производња ефикасност, високог квалитета особља, висок ниво технологије, високо квалитетних производа, маркетинга, великом тиражу, висок стандард услуга" у циљу омогућавања предузећима да се убрзано развија . И увек се придржавају веома конкурентном тржишту производа, великодушан агенција политика, побољшање система контроле тржишта и снажну подршку тржишту у целом средства за чишћење дилерима, агенти за највећи профит маргине!

бренд концепт Моја фирма је од набавке сировина, производњи производа, дизајн амбалаже и нових производа наведених, свака карика у здравље потрошача, мода, срећа ова три елемента!

Раион марамице Здравље - са све брже и брже напредак друштвене науке, темпо потрошача живота, рада притиска, живот притисак често УДАХНИМО, а наши покућство ако не даље од хемијског састава, дуготрајне употребе, вребају у тело, остављајући тело преоптерећења. Производи, природно природа колекције природних састојака који садрже различите састојке издвојена из односа, одбио је да свих штетних састојака, стварно би ваш живот лак, физичко и ментално здравље!

Сваки производ, у комбинацији са модерним трендовима линије фронта, дизајн је одличан и великодушан дизајн, постоје слатка и дивна, и деца воле цртани филм цартоон образац; Боја производа млади пријатељи воле јарке боје, али и код старијих особа достојанствено зрела боја ... ... Лаи и елегантни дизајнери на телевизији, мрежи, стварни живот, народних обичаја у рударству од најпопуларнијих модних елемената, и тежити да ухвати преференције потрошача, тако да стално ажурирају, и настоје да иновације, нови! Тако да су потрошачи увек у модној напред!

Срећа - имају здрава, срећна породица, срећан; има моду, осећања између мужа и жене загревања, пријатељство између пријатељима имају боље поур, срећан, срећан!

Раион марамице да вам донесе здравље, срећу и моду!

Здравље долази од квалитета, прелепих рођења среће! Поздрављам корисницима да посетите нашу фабрику како би разговарали о сарадњи!