Dom > Novosti > Sadržaj
Njihova pravilna upotreba metode čišćenja maramice
Jan 27, 2016

1, peškir ili krpu.

Je česta čišćenja i održavanja alat, je se obrisala zemlja iz prašina i priložene članak, skoro svako domaćinstvo ima nekoliko različitih stvari, čišćenje i održavanje rad, samo dve vrste tkanine, Naime, mokrom krpom i suvom mekanom krpom. Zahtevi za krpu: peskir, Pamuk kvaliteta, teksture, paperjaste, meke, upija i jak. Veličine obično 35x15CM, boja je svetlo plavo, svetlo zeleni, beli, itd.

Zahteva da suрa, mokre krpe su očigledno razlike:

(1) mokre tkanine, dok je u upotrebi, nivo potreban za ni_mpdd vlažna je vlažna, ali je skroz mokra, Pritegni koji lije vodu nije dozvoljena. Ima dva efekta:

(1) obrisali površinski prašinu, ne dozvoli da se prašina u održavanju.

(2) obrisati površine mrlja vode, vode, mokru krpu u površinski napon vode odvod vode.

(2) suvom mekanom krpom kad je bio u upotrebi, po potrebi, u upotrebi se nalaze u vlazi da mokri da se zameni. Svoju ulogu: obrisati površinu na mokru krpu napustio nakon mokrom blatu, vodu mrlje i ostvari cilj potpuno čista.

Tkanine u upotrebi pre savijanja, preklopi, Umotajte ponovo. Njena okolina je jednu osminu, prvo sa prvom jednu osminu obrisati oblasti, nakon zagađenja u prah, i zatim otvorite naborima od tkanine, i onda obrisati unutar jednu osminu, i tako dalje.

Ali u upotrebi um na Palm strani je cist. Glavni razlozi su:

(1) brisanje je mrlje ostavio u popa u prah, voda, zemlja može imati korozivne supstance, nije direktan kontakt sa rukama.

(2) i drži ruke čiste i nije kontaminirana blato, idem po prljave površine. Nakon što je kontaminirana krpe mora odmah zamene, očistio, sa deterdћentom nakon descaling, isperi čist, suva i hladna (kad čišćenje, cisti da zadržite krpe, voda kvaliteta, morate da koristite prljavi čišćenje tkanine ili otpadne vode). Saviti ručnik na 1 / 4, a onda da se uselimo u jednu osminu, brisanje iz prašine na površini objekta u sekvencijalnom redosledu; čišćenje procesa: obratite pažnju na to da zadržite svoje peškire i vodu za čistu, operi ubrusa.