Dom > Novosti > Sadržaj
Полиестер брише развојне изгледе
Jun 08, 2017

Полиестер облоге Развојне перспективе
Многа предузећа само покушавају да уђу на тржиште полиестерских марамица и није то рекла као потпуно независну категорију производа која истовремено помера, јер није исто што и тржиште обичног папира, као што су потребе људи, па свеукупно тржишне продаје, произвођачи који промовишу инвестиције и свјесност потрошача о својим многим ограничењима, тржишту полиестерских марамица са стварног независног тржишта још увијек постоји одређена дистанца. "Али морамо да видимо да је потрошач степена спонтаног прихватања полиестерских марамица постепено сазрео, последњих година, више посла, купити више људи, тржиште полиестерских марамица се суочава с одличном приликом.

Индустрија предвиђа да ће се тржиште кита за полиестере у Кини наћи у "временском периоду", што ће бити мала ствар за прекид леда и промовисање раста индустрије. Може ли посебан период грипа постати мала ствар? Већина домаћих типова полиестерских марамица је такође ограничена на обичне чисте, антибактеријске полиестерске брисаче категорије, а свет, посебно у Северној Америци, Европи и другим развијеним земљама и регијама, врста полиестерских брисача далеко је изван домета когнитивних домета, Дезинфекција столова за дезинфекцију полиестера је популарна у иностранству која се управо појавила у домаћем примјеру. Због тога је домаће тржиште полиестерских брисача спремно и за међународне стандарде. Предузећа такође схватају да тржишни трендови не могу да контролишу, када се раст тржишта за полиетре брисаче мора брзо пратити. У том смислу, тржиште категорије полипропиленаца је детонирано, само питање времена раније или касније.
Полиестер брисачи као прије и после 2000. године улазе у кинески "егзотични", иако је домаће тржиште, релативно ниска стопа пенетрације полиестерских марамица, и даље у великој потражњи прије перионице пива, али је у посљедњих неколико година показала да убрзава развојни момент.

Са порастом прихода наших становника из године у годину, средња класа и млади, породичне групе породица настављају да расте, промене у начину живота, структуру потрошње од преживљавања потрошње до развоја потрошње, од традиционалне потрошње до новог потрошача надоградње, здравствени концепти, чиста свијест Са порастом, који је постао кинески полиестер, брише се брзи раст важног макро тржишта. Стога се очекује да будућа стопа раста кинеских полиестерских марамица на тржишту и даље буде у првом плану свијета, а тржишни удио у глобалном пропорцију очекује се из године у годину.

Према статистици стручног одбора Комисије за папирну индустрију у Кини, од 2011. до 2015. године, кинески полиестер брише тржишну величину од 1,36 милијарди јуана до 2,99 милијарди јуана, годишња сложена стопа од 21,77%. Међу њима, кинески полиестер брише 2014. величину од 2,43 милијарди јуана, око 400 милиона америчких долара, чинећи удео света око 2,9%, у поређењу са 2009. повећан за 0,5 процентна поена. Очекује се да ће кинеско тржиште полиестерских марамица наставити да одржава брз раст у будућности.