Dom > Novosti > Sadržaj
Полиестер Випес Нонвовенс
Jun 16, 2017

Полиестер Випес Нонвовенс


Неткана тканина која се користи за производњу полиестерских марамица је: она није ткана једним нитом, плетено заједно, али влакна су директно везана физичким средствима, тако да када добијете Када држите у својој одјећи, видећете то то није роот нит. Неткани производи прелазе традиционални текстилни принцип и имају кратак процес, брзину производње, висок принос, ниске цене, могу се користити као произвођачи полиестерских црева за производњу сировина и других карактеристика.

Неткана (позната и као неткана), нова је генерација еколошки прихватљивих материјала, са водонепропусном, прозрачном, без сагоревања, нетоксичних не-иритантних, богатих боја и тако даље. Полиестер облоге се широко користе у супстрату производа. Материјал, ако је постављен на отвореном природним разградњом најдужег животног вијека од само 90 дана, стављен у просторију у року од 5 година од разлагања, спаљивање нетоксичних, без укуса и без било каквог материјала, који не загађује околину, тако да је заштита околине погодна за прање и друге предмете. Користи се од висококвалитетних кракова, кратких влакана или филамента како би се формирале нови производи од влакана меким, прозрачним и равним структуром, формираним разним методама обликовања веба и техникама консолидације.

Има карактеристике кратког процесног тока, високог приноса, ниске трошкове, брзе сорте, широког спектра сировина и других карактеристика, неткане тканине према различитим производним процесима могу се поделити на:

1. Неткани текстови, енглески назив несвакидашњи, такође преведени као неткани. То је текстил и формирање тканине, али текстилна кратка влакна или филаментна оријентација или насумична подршка, формирање влакнасте структуре, а затим се користе механичке, термалне или хемијске методе као што је армирање од. Једноставно говорећи: то није ткано једним предивом, чворове заједно, већ влакном директно кроз физичку методу везивања заједно, тако да када добијете одјећу у лепљивом имену, наћи ћете, није коријена нити.

2. Необрађени све док су материјали влакна, укључујући полиестерско влакно, полипропиленска влакна, стаклена влакна, угљенична влакна и природна влакна (као што су рециклирано памучно влакно, платно, конопља, јута и сисал влакна итд.) И тако даље .

3. Методе производње нетканова су више, али у основи укључују припрему сировина, мрежу, ојачавање мреже, завршну обраду и петље у пет производних процеса. Припрема сировина, укључујући отварање влакана, мешање, нечистоће, средство за пуњење горива и антистатичко средство, неопходно је осигурати квалитет процеса припреме мреже. Мрежа је фаза формирања влакнасте мреже, што је један од важних корака обраде за производњу нетканог материјала. Квалитет Веба директно утиче на перформансе и употребу нетканог материјала. Метода нетканих метода је углавном сув, влажан, полимерни екструзиони метод три. Јачање мреже је важан процес за израду мреже са одређеном снагом и формирање неткове структуре. Одлучујући је утицај на квалитет производа. У овом тренутку, најчешће коришћене методе армирања су механичка ојачања, хемијска ојачања и још увек трудна са ојачањем. Поступак завршне обраде обухвата сушење, печење, завршну обраду, каландирање, одвртање, премазивање, слагање, бојење, штампање, сечење итд. Сврха је побољшање перформанси финалног производа, додавање лепоте. Коначно, неткани материјали се завртају према потреби