Dom > Novosti > Sadržaj
Полиестер марамице фокус на Р & Д и производња
May 11, 2017

Компанија је основана 2002. године и засађено у 2005. години Полиестер брише компанија дугорочно фокус на истраживање и развој и производњу специјалних влакана, главни производи су високе чврстоће полиестер свила (посебна више-змај влакно), полиестер марамице високе чврстоће нилон силк (најлон 6, најлон 66), ултра-полиетилен високе молекуларне тежине Специал фибер.

Производи се широко користе у индустрији, грађанске ткање, траке, шивење, пецање, геотекстила, Пенгге тканине, полиестер марамице гуме, производи од пластике скелет, завесе линију, боје тканине, конопац, жица, кабловска скелет, спорт, осигурање рада, пожара санитетски материјал, авио, навигација, медицински, непробојна производи, филтера тканина материјали и другим индустријама

Главни истраживање производња и развој различитих типова нетканих производа, као што су разне врсте марамица, марама, полиестер марамице за једнократну употребу пешкире за купање, пешкире за једнократну прање и тако даље. Компанија сада има водећу производња окружење у индустрији ГМП и управљање, укупне површине 3.000 квадратних метара чисте радионице од 10.000 чисте производне хале до 100 микробиолошке лабораторије и лабораторијске свему, полиестер марамице може да се уради у најстроже квалитета контроле. Полиестер брише производну опрему увезену из Немачке, Француске. Фирма је опремљена са обрнута осмоза система за пречишћавање воде, велики број аутоматског влажне марамице производне линије, брише производњу воде се третирају у ЕДИ ултра чисте воде, као и медицинског одељења стандарда воде. Стручни ОЕМ ОЕМ различите марамице, памучни пешкир, и други производи. Компанија може да произведе безалкохолни, нон-укуса, флуоресцентни агенс висококвалитетних марамице, производне линије су: беба употреба марамице, памук марамице, марамице бамбус влакана и тако даље. Компанија има првокласни Р & Д тим, нон-вовен технологије и свакодневно хемијску технологију вертикална интеграција. Суочавамо се са глобалном ентузијазам да предузме низ марамице производа, мараме производа ОДМ и ОЕМ.

Компанија је члан Удружења Азија НОНВОВЕНС, Кина Индустријски Текстил Удружења чланица јединице, и био је оцењен као хигх-тецх предузећа у Зхејианг провинцији, полиестер марамица у предење групи облака бамбуса влакана глобална Спунлаце неткане демонстрација биљка, СХАОКСИНГ Град интегритета предузећа, еколошки предузећа, Миањиан предузећа. Компаније у "квалитет прво, купац прво, континуирано иновација, тежња изврсности" пословне филозофије, и постепено развио у велики домаће производње, напредне опреме, здравствени материјала, маска тканина, брише и медицински завоји бизнис, компанију сада Ит има два напредна цросс-асфалтирање и паралелне тротоара Спунлаце нетканих производних линија. Она је специјализована за производњу 30-300г сировина, као што су вискозних влакана, полиестер влакна, памучних влакана, бамбуса влакна, УЛТРАФИНЕ влакна и цхитин влакна / м2 различите карактеристике производа, у ширини од 6.5цм ~ 320цм, са годишњим производним капацитетом од 13.000 тона; њени производи су углавном извозе у Европи и Сједињеним Америчким Државама, Јужној Кореји, Сингапуру, Јапану и на Блиском истоку и другим развијеним земљама и регионима. Верујемо да ће компанија бити напредне концепте управљања, бољи квалитет производа, да победи све пријатеље похвале и подршке, ми ћемо, као и увек, и даље крене напред са иновацијама, нетканих и НОНВОВЕНС производа за стварање више сјајан!