Dom > Novosti > Sadržaj
Мајка за бебу да купи мекане вискозне марамице треба да се обрати пажњи на шта?
Sep 05, 2017

Мајка за бебу да купи мекане Вискозне марамице треба да обрати пажњу на шта?
1. Печат је бољи
Стезност вискозних марамица је веома важна, нарочито у великим кесама влажног ткива, ако печат није добар, дуго се вода испарава, мокар папирни пешкиар ако није мокар не може се играти. Улога тхе. Дакле, када купим Висцосе Випес, пратит ће своје паковање да види да ли је добар печат.
2. Умјерени садржај воде је бољи
Мокри папирни пешкири премало воде, чистоћа није довољна, колико руб није осећај чисто чист, превише воде није добро, беби дупе на прљавим стварима је обрисано, али дупе је још увијек мокро, Поред тога суви папирни пешкири за уклањање вишка воде, врло узнемирујуће.
3. Лако се издваја
Договор са бебином поо, наравно, треба да олакша "помоћника", али је користио неке Вискозне марамице, екстракција је врло неугодна, или чак извадити неколико листова, а понекад превише и не враћајте се назад, Или је затворено отворено неугодно, пола дана да се извуче, што је врло досадно у употреби.
4. Влага је такође важна
Вискоза Брисачи поред чишћења мрља, али и за заштиту бебе коже, неке Вискозне марамице руб на кожи након осећаја суве, баш као и осећај прања са водом, што ће учинити бебу неугодном, тако да ја генерално одаберем оне са природним средствима за негу коже мокар ручник, ове влажне марамице на кожи осећају се веома влажним, моја мајка пре употребе бебе може покушати да се обрише.
Обично морамо обратити пажњу на здравље бебе, мале руке и узети прљаву ствар за брисање, сушење да обришемо, једемо храну за јест прљаву прљаву, пре и после храњења да обришемо, са руком уста Вискозна брисача Место је толико! Од тада, свуда је уста вискозних марамица, а неки који су се употријебили и нису се усмјерили на поновно кориштење, бачени су, заправо, сестре се могу сакупљати ио ~ ~ јер су малчице у облику зуба кориштене у стварном А много од ио ~ ~ тофу је: употреба уста није нарочито прљава Вискозна марамица се сакупљају, а затим користите дезодоранс за ручно санитарно средство да добро оперете, а затим у дезинфекцију дезинфекције, дезинфекција се заврши сувом. Сува или осуши у врећу за чување. Па шта се поново може употребити?
На примјер: 1, обришите под, обришите сточић, ВЦ ---- са двије или више од два вискозна брисача, након што се преклапање подудара с малом крхотином, влажне марамице од вискозе до тла након корака, стопала да обришете под још једном ~ ~ ~ сушите, а затим узмите 2 ~ ~ у сваком случају поново користите, удобно је да ~ ~ ~ 2, оперите чашу ---- ово је веома згодно, када се не може користити стерилно, У сваком случају, уста је оно што се користи за чишћење посуђа! Одложите једнократну вожњу. 3, боца за прање ---- овај метод је тако једноставан за кориштење, зар не да је млијечна боца млека врло уље, топла вода није чиста? Са детерџентом, онда се осећате непријатно? Тофу ће вас научити трик, најпре са топлом водом преко боце, излијете, а затим ставите мало вруће воде, покушајте да загрејате, а затим у чисте вискозне марамице, воду, немамо мало Вискозних марамица Можете, а затим затегните поклопац, ок, трешите је, горе и доље, лево и десно, трешите неколико пута, а затим залијепите влажне марамице и бочице заједно, а затим топлу воду, како, Очистите га ха ха ~ ~ ~ обично оперите 5 бочица без проблема, на задњој страни вискозних брисача ће се променити уље, а затим за певање ~ ~ ~ 4, беби купка, оперите лице због моје бебе У месецу ће се радити на месец, где се Вискозне марамице користе за прање вашег лица, осећамо веома згодно, али и врло здравље, не повређујемо кожу, удобније од пешкире! Тако је и данас у употреби. Уопштено се опереш са комадом, купи се са 2, коси руба ће се одбацити, након прања не бацати, они могу обрисати под или нешто, слободно играти Ха ~ 5, моја мајка опери своје лице - - - од почетка моје средње школе немам основни пешкир за прање њихових лица, руке, не повредјују кожу Па, брига о бочицама када оригинал треба да користи памучни ремен да оде на ропство, лично осећа да Вискоза Брисачи су коришћени Обрати лице бебе, умјерено, лице је исто тако као беба тако брисање, прилично угодно, а затим направити маску или прорезати млијеко, удобно и угодно ~ ~ ~