Dom > Novosti > Sadržaj
Како препознати инфериорне целулозне марамице
Jul 20, 2017Како препознати инфериорне целулозне марамице

Цијелуљне марамице на тржишту могу се подијелити у двије категорије: једна класа је дезинфикована сама по себи, али не може дезинфиковати друге предмете, који садрже компоненту за негу коже, која се може користити само за негу коже.

Дезинфекција, друга врста није само сама, већ и за друге предмете може се користити и са функцијом дезинфекције за дезинфекцију влажних марамица, целулоза се може користити за одргавање коже, огреботина и друге дезинфекције или стерилизације, опће ће указати на дезинфекцију или стерилизацију у компонентама паковања. Може се видети, избацити најбоље изабрати дезинфекциони целулозни пешкир који има функцију стерилизације.

Када одаберете и купите за разликовање добрих и лоших целулозних марамица, висококвалитетне влакнасте марамице биће нека врста неупадљивог елегантног мириса, не изазива непријатан мирис, марамице и инфериорна целулоза очигледно иритантни мирис. Уопштено говорећи, висококвалитетне целулозне марамице су направљене од нетканих материјала, а текстура је мекана и бела, без икаквих нечистоћа, а инфериорне целулозне брисаче могу имати очигледне нечистоће. У употреби, квалитетни целулозни мокар пешкир нема косу, инфериорни целулозни мокар ручник има очигледну косу, има стимулативни ефекат на кожу, осећај који човек ствара свраб лако.

Потребно је обратити пажњу на то да је дезинфекција целулозна марамица у року трајања, рок трајања, стерилизација састојака ће се смањити, стога, прије употребе, да видимо да ли је целулоза обрисана у гарантном року. Такође, имајте на уму да одштампане целулозне марамице морају бити лиценциране од стране здравственог одељења. Ако су ови услови доступни, целулозне марамице које купите ће бити сигурне.

Како разликовати целулозни мокар пешкир

1. Поставите ципеле на целулозу на ивицу носа и осјетите га. Ако је то висококвалитетна целулозна марамица, ми можемо мирити мекан, тихо елегантан укус без иритације. Ако је то торба са инфериорним целулозним марамицама, ми можемо мирити чист оштри мирис када га осјетимо.

2. Висококвалитетне целулозне марамице су израђене од висококвалитетних сировина. Видимо да не постоји бљеска предење и без нечистоћа. Целулоза брише их и инфериорну сировину је веома сиромашна, видимо да има очигледне нечистоће, висококвалитетне влакнасте брисаче у процесу употребе, неће бити очигледне флуктуације, марамице и инфериорна целулоза у процесу употребе имају очигледну флуффинесс.

3. Након уклањања целулозних марамица, ако је влажни пешкир од целулозне плесни и плесни, не треба користити целулозне брисаче. Ако осећате иритацију ваше коже приликом употребе целулозних марамица, требало би да га одмах зауставите, како не би изазивали већу штету.