Dom > Novosti > Sadržaj
Како препознати лоше квалитете марамице.
Jun 16, 2017

Како препознати лоше квалитете марамице.


Брисеви на тржишту могу се подијелити у двије категорије: један је сам дезинфиковао, али не може дезинфиковати друге предмете, који садрже састојке за негу коже, а његу коже може учинити само његу коже.

Друга није само дезинфицирана, већ и на другим предметима може играти и дезинфекционо средство за дезинфекцију Випес, може се користити за абразије коже, огреботине и друге дезинфекције или стерилизације, обично у амбалажи ће указати на дезинфекцију или стерилизацију састојака. Видљиво, изаберите најбољи избор са дезинфекцијом за дезинфекцију стерилизације.

У куповини такође ће се разликовати висококвалитетне и ниско квалитетне марамице, висококвалитетне марамице ће имати мекан и елегантан мирис без икаквог иритирајућег мириса, а лоше квалитетне марамице су очигледно иритантни мирис. У принципу, висококвалитетне марамице са нетканим тканинама, меку и бијелу текстуру, без икаквих нечистоћа, лоше квалитете брисача ће бити очигледне нечистоће. У употреби, висококвалитетне марамице неће пухати, лоше квалитете марамице су очигледно пилинг, кожа има стимулативни ефекат, лако се ствара осећај свраб.

Треба напоменути да дезинфекција марамица има одређени рок трајања, након што је рок употребе, чије се дезинфекције састављају смањују, дакле, прије употребе, да би се видело да ли су влажни бришу у роковима. Истовремено, обратити пажњу на куповину брисача мора бити одобрена сертификатом здравственог сектора. Ако су ови услови доступни, можете купити Випес може бити сигуран.

Како идентификовати заслуге за влажне марамице

1, марамице на страни носа нежно миришу, ако су висококвалитетне марамице мирише мекан и елегантан укус, нема икаквих иритација. Ако је то пакет лошег квалитета, марамице, осећамо чист иритантни мирис.

2, висококвалитетне марамице се користе висококвалитетним сировинама, видимо неткано бело, без нечистоћа. И лоше квалитетне марамице њихове сировине су сиромашне, можемо видјети горње очигледне нечистоће, висококвалитетне марамице у употреби процеса, неће постојати очигледан феномен пилинга, а лоше квалитете брисачи у употреби процеса постоји феномен пилинга.

3, уклоните марамице, ако су марамице плесни, дуга тачка плесни, ове марамице не користе. Ако користите марамице у процесу осјећаја да кожа има стимулативни ефекат, сврби, боли овај осећај, треба одмах престати користити, како не би изазивали већу штету.