Dom > Novosti > Sadržaj
Како одабрати полиестерске брисаче исправно
Sep 13, 2017

Како правилно одабрати полиестерске брисаче
При куповини Полиестер Випес-а такође се разликују висококвалитетни и полиестерски брисачи високог квалитета, висококвалитетни полиестерски брисачи ће имати мекан и елегантан мирис без икаквог иритирајућег мириса, а полиестерске брисаче са ниским квалитетом имају очигледан иритантни мирис. Уопштено говорећи, висококвалитетне полиестерске брисаче са нетканим тканинама, мекане текстуре беле, без икаквих нечистоћа, ниско-квалитетних полиестерских брисача биће очигледне нечистоће. У употреби, висококвалитетне полиестерске брисаче неће одушевити, полиестерске марамице слабе квалитете су очигледне пухице, кожа има стимулативни ефекат, лако се ствара осећај свраб.
Имајте на уму да паковање треба да буде изнад фабричког назива, локације, телефона, рока трајања, активних састојака, броја производног пакета, датума производње, броја дозволе за здравље, примјене здравствених стандарда, упутстава и мјера предострожности и тако даље.
Имајте на уму да рок трајања различитих употреба полиестерских марамица има сопствени рок трајања. "Обична полиестерска марамица" углавном се користи за чишћење коже, рок употребе је углавном 6 месеци - 3 године. "Беби посебна дезинфекција негује полиестерске брисаче" посебно за чишћење и негу бокова за бебе, рок трајања је углавном 1,5-3 године. "Специјална полиестерска брисача дама шминка", рок трајања је углавном 3 године. "Дезинфекција женске неге посвећена полиестерским марамицама", рок трајања је генерално 1 година.
"Дезинфекција полиестерских марамица" подијељена је у двије врсте, једна за мале ране и околну кожу чисту и дезинфекцију; друга је стерилизацијски ефекат широког спектра за чишћење коже, глачање, дезинфекцију, стерилизацију и дневне потребе, санитарије Чистом стерилизацијом, две стерилизације полиестерских марамица, рок трајања 2 године.
Пажња на сензор
Квалифициране полиестерске марамице су мекани, елегантни укус, текстура бела, а не пухасто након употребе.
Запамтите печат
Вреће од полиестерских брисача треба да буду запечаћене, без оштећења; у кутији и конзерви Паковање од полиестера мора бити комплетно, без оштећења. Паковање заптивке је добро, како би се одржала ефикасност стерилизације стерилизације полиестерских црева. После полиестерских тепиха, треба одмах залепити печат како би се избјегла висока температура или директна сунчева свјетлост, што резултира сушењем од полиестерских влакана и утјече на кориштење резултата.
Забележите иритацију
Немојте користити полиестерске брисаче директно Сассафрасове очи, средње ухо и мукозну мембрану, као што је употреба полиестерских марамица након иритације коже, сврабе, иритације и других симптома, одмах престати користити, озбиљно треба ићи у болницу ургентне собе.
Полиестерске марамице у лето су постале потреба људи који деле, не само да уклањају тело зноја, већ и да доведу воду водену паре, људи се осећају хладно. Али избор Полиестер Випес-а је такође вештина, фабрика Полиестер Випес сада вас научи како одабрати Полиестер Випес.
Прво, обратите пажњу на амбалажу треба да буде изнад фабричког назива, локације, телефона, рока трајања, активних састојака, производног серијског броја, датума производње, броја здравствене дозволе, примјене здравствених стандарда, упутстава и мјера предострожности и тако даље.
Друго, обратите пажњу на различите употребе полиестерских марамица имају сопствени рок трајања.
1. "обична полиестерска марамица" се углавном користи за чишћење коже, рок употребе је углавном од 6 месеци до 3 године.
2. "Дезинфекција полиестерских марамица" подијељена је у двије врсте, једна за мале ране и околну кожу чисту и дезинфекцију; друго са широким спектром бактерицидног дејства за чишћење коже, глачање, дезинфекцију, стерилизацију и дневне потребе, здравље Санитарна дезинфекција за чишћење, две стерилизације Полиестер Випес рок трајања 2 године.
3. "Баби Царе Полиестер Випес" посебно за чишћење и негу бебе лица или задњица, рок трајања је углавном 1,5 до 3 године.
4. "Рокови специјалних полиестерских брисача госпођице" су углавном 3 године; "Госпођа за полиестерове брисаче" рок трајања је углавном 1 година.
Треће, обратите пажњу на сензибилност: квалификоване полиестерске брисаче са меком, елегантним укусом, текстуром, бијелом, након употребе неће пухати.
Четврто, обратите пажњу на печат: врећица од полиестера Пасте за печате треба да буду запечаћене, не смеју се оштетити; паковање од полиестера у кутији и конзерви треба да буде комплетно, не сме се оштетити. Паковање заптивке је добро, како би се одржала ефикасност стерилизације стерилизације полиестерских црева. После полиестерских тепиха, треба одмах залепити печат како би се избјегла висока температура или директна сунчева свјетлост, што резултира сушењем од полиестерских влакана и утјече на кориштење резултата.