Dom > Novosti > Sadržaj
Dobar način da se neočekivano čišćenje maramice: Stvari za kuhinju
Jan 27, 2016

Tkanine je najčešći stvar u našoj kući, raditi poslove, apsolutno nije to uradio, obrisati stolice, čišćenje šporetu, opseg Hud, frižider, električni aparat i tako dalje i tako da se uvek treba mnogo tkanine, najteže je verovatno kuhinja krpu da pospremim, zar ne?

Zbog sve dogovore i ulje, da bi izbegli neurednoj jako masnu. Pod normalnim okolnostima, koristimo deterdžent očistio više puta, i onda da nastavite da koristite, ali ponekad, maramice, beskoristan za nekoliko dana, teško ti se otarasiti oznake.

Način čišćenja maramice:

(1) ubaci mi peskir lonac pun vode, a zatim postavite jaje u, Cook je otvorio, otvorite poklopac i kuva za 6 minuta.

(2) uklonite i isperite hladnom vodom i obesite suv.

Super priča kao navijena:

** Da skuva tkanine, dovoljno je oko 5 metaka. Obično bez ljuska jajeta, moguće je prikupljati, nije bitno. Osim već maramice, ti i pospremi vodu ili šolje (slomljeno jaje ljuska u boci, dodati malu količinu vode, Zatvori poklopac, nastavi nakon trese, isperi vodom, Oиistiжeљ skala).

** Svaki put završili smo jaja, ljuske jajeta zidova, ostavio sloj belance, belance inhibatore, mogla da kroja, cist beli, to mogu da igraju odlučujuću ulogu.

** Krpu, u principu, najbolje mogu to jednog dana i oprala i zamenio jednom nedeljno ili dve nedelje. Ali u ovom slučaju, je već istrošen, tako da smo koristili piletina jaje je prokuvam, beli ili pored Dezinfekcija, i da se smanji otpad.

** U potpunosti suva posle svake veљernicu, tako da to nije lako za uzgoj bakterija. Blokirana u vazduhu i suncu