Dom > Novosti > Sadržaj
Честа употреба штетних повреда квалитета
Aug 23, 2017

Честа употреба лошег квалитета штетних марамица
Творница за влажне марамице која ће вам показати често кориштење лошег квалитета. Опасности од брадавице: 1, мокри папирни пешкири који садрже штетне адитиве: без обзира какво је влажно ткиво, мање или више садрже хемијске адитиве, иако су ти додаци одобрени националним тестом , али за индивидуалне разлике, Да ли се сви не примењују, посебно осетљиви на гомилу, најбоље је не користити мокро ткиво. 2, честа употреба промене микро-окружења коже Када се користи мокро ткиво Обришите површину коже, може довести до промена микро-окружења коже на површини, тако да дисбаланс односа липидних површина коже и епидермални кератиноцити прелазе и распадају, али не погодују кожи Здравље Осим тога, мокро ткиво може се очистити у ванредним ситуацијама, али не може заменити сапун или воду, најбољу методу дезинфекције или ручног прања сапуном и испирањем воде.
Прво одредите куповину марамица након што се чарапе често користе у местима, уколико је то обрисати објекат, тада текстура брисача не може бити превише мекана. Ако стално додирујете кожу, обавезно одаберите иритацију малих, меких марамица како бисте избегли оштећење коже или алергије. Ако је то за бебу, мора да изабере беби брисаче, не би повредила бебу младу кожу. Ако вам је потребна дезинфекција, стерилизација, влажна марамица када можете да изаберете хигијену за хигијену, брисаче ће имати одређену функцију дезинфекције и стерилизације.
Произвођачи марамица марамица брисача не могу садржати слиједеће састојке:
1. Окус: За смеце и алкохол сматрамо да је лако производити стимулативне састојке, тако да арома ароме такође треба да буде заснована на преференцијама потрошача да бирају, али повећање састојака како би повећао ризик од алергија на кожу, тако да беби производи, треба да осигурају да је природно чист. Дакле, многи брендови мокрих папирних пешкира јасно су означени "без додавања алкохола и зачина".
2. Флуоресцентно средство: флуоресцентна средства такође не би требало да се појављују у влажним марамицама. Ако влажни пешкир садржи флуоресцентно средство, треба га додати у прераду нетканих сировина, што је неповољни састојак на кожи бебе.
3. Алкохол: улога алкохола у влажном ткиву је углавном стерилизација, али алкохол је испарљив, лако је обрисати површину коже, губитак влаге, осећати чврсто и суво, што доводи до неугодности коже, тако да није погодан за бебу.
4. Конзерванси: Сврха конзерванса је да заштити производ од микробиолошке контаминације и да продужи рок трајања и век трајања производа. Међутим, неправилна употреба конзерванса може изазвати алергијски дерматитис. Поред зачина, конзервансе су други најчешћи узрок иритације коже и иритације коже.
5. Није потпуно стерилисана вода: беба Марамице су главна компонента воде, вода мора бити третирана чиста вода или бактерија у води, али ће се ширити у шандонским марамицама на кожи бебе и негативним за здравље. Беба кожа је осјетљивија на време куповине треба посматрати горе наведене компоненте, ако не можете да купите како бисте избегли повреде бебе коже.
Родитељи дају бебу да купи крпице када потреба да се обрати пажња на влажне производе од пешкира не може додати следеће састојке: 1. Алкохол, алкохол у улози мокрих ткива је стерилизација, али алкохол је испарљив, лако је обришити кожу губитак влаге у површини, осећање чврстоће и сухо, изазивајући неугодност коже, тако да није погодан за бебу. 2. Сматра се да је укус, зачини и алкохол лако производити стимулативне састојке, иако можете одабрати свој омиљени мирис, али повећава ризик од алергија на кожу, не препоручује се за малу употребу бебе, како би се осигурало да је природна чистоћа добра . 3. конзерванси, сврха је заштита производа од бактеријске контаминације, продужити рок трајања производа и вијек трајања. Али употреба неправилних конзерванса може изазвати алергијски дерматитис. Поред зачина, конзервансе су други најчешћи узрок иритације коже и иритације коже. 4. Флуоресцентни агенси, флуоресцентни агенси су такође компоненте које се не требају појавити у влажном ткиву бебе. Ако влажни пешкир садржи флуоресцентно средство, треба га додати у прераду нетканих сировина, што је неповољни састојак на кожи бебе.