Dom > Novosti > Sadržaj
Да ли су чизме за чишћење без ткања опасне по кожу?
Sep 25, 2017

Да ли су неткане чизме за чишћење опасне за кожу?
Чишћење без тканих брисача је лако носити, не заузимају простор, од суштинског је значаја за девојчице да изађу из дневних потреба. Постоји много нетканих чишћења које нису иритантне у супермаркету када је купљен супермаркет, али чарапе за чишћење без ткања су стварно благе и не штете кожу? Погледајте састојке!
Непрофитне маске за чишћење су општи састав нетканих тканина. Вода, адитиви. Док већина адитива садржи хемикалије. Чишћење без чишћења није изузетак, било да је то обична чишћења за чишћење без ткања или крпице за чишћење без ткања, садрже заједнички сировин пропилен гликол, а његова оштећења на кожи су релативно велика.
Пропиленгликол Некако је лако продрети у кожу петрохемијских растварача, штета за тело не може се занемарити. Нагомилаваће се у срцу, јетри и бубрегу, што их доводи до изобличења и оштећења, али и слабљења имунолошког система. Поред тога, може оштетити ћелијску мембрану, узрокујући осип, суху кожу, контактни дерматитис и оштећење површине коже. У животу многих људи ради погодности мапе, дати ће својој деци да користе нечисте тканине за чишћење. Не знам да ће ово такође повредити малу тијело.
Ако често користите средства за чишћење без ткања и потом узимате нешто за јело, то ће довести до токсичних супстанци у гастроинтестинални тракт, постоје сигурносни ризици. Поред тога, растворљивост пропиленгликола, око 5% људи ће имати алергијске реакције, дугорочне Коришћење коже узрокује неке оштећења. Многи педијатри не препоручују родитељима да користе сопствену децу нечистоћу за чишћење или руке за прање руку.
Надам се да прочитам овај чланак, као да користим Нон Вовен Цлеанинг Випес пријатељи могу смањити њихову употребу. Да би се смањило загађење, а друго је боље заштитити себе и њихове породице у добром здрављу.
Све више људи је навикнуто на ношење брисача без ткања, пре оброка или ван јавних мјеста, у било које доба да извади брисач да замени ручно прање, да је то и лако и хигијенско, па чак и погрешно верује да може бити стерилизован. Међутим, желео бих да подсетим потрошаче да неткане чишћење брисача садржи разне додатке, прекомерна изложеност може узроковати кожне алергије, најбољу методу дезинфекције или ручног прања сапуном и испирањем воде.
Многи потрошачи верују да "неткани чишћење брисаче", како то називају, треба да буду папери. Међутим, производња нетканих чилија за чишћење је главна сировина неткана, а главна компонента је полипропиленски полипропилен. Стога, широка употреба брисача за чишћење без ткања не само да је уништавала драгоцене ресурсе нафте, већ је и лако разбити након одлагања, што је лако изазвати ново "бијело загађење".
Чишћење без чишћења Облоге за течност су углавном око 80%, главна компонента воде и адитива. Да би се избегле водене и хемијске реакције, нечисточе за чишћење које се користе у води морају бити посебно третиране воде као што су рафинисана вода, чиста вода и тако даље.
Постоји много врста адитива, укључујући хидраторе као што је пропилен гликол, може помоћи ефектном раствору у течности раствореном у води, тако да вода није испарљива; конзерванси као што су феноксиетанол, метил п-хидроксибензоат, итд., могу да одржавају чишћење без ткања у активностима различитих супстанци; антибактеријски агенси као што је натријум лактат, листови еукалиптуса итд., како би се елиминисали и инхибирали бактерије у санитаризатору за руке; сурфактанти као што су полиоксиетилен хидрогенирано рицинусово уље, полиетар итд., који се користе за уклањање прљавштине и масти, Да би се постигао чист учинак.
Како неткане чишћење брисача садржи разне додатке, контакт са прекомерним конзервансима, алкохолом и другим хемијским саставом, лако доводи до контактног дерматитиса и других алергија на кожи. И већина људи користи нечистоћу Чишћење брисача неће опрати руке, хемијски састојци остају у рукама, посебно за дјецу. Студија у Сједињеним Америчким Државама такође показује да, када се вишеструка употреба не тканих чишћења обара, не само да не може очистити бактерије, већ ће неке од бактерија бити пренете на неконтаминисану површину. Зато будите пажљиви, најбоље је обрисати нову површину за папирни пешкир, немојте је користити за брисање очију и других осјетљивих дијелова.
У принципу, оперемо руке сапуном, у основи можемо уништити све бактерије на рукама, заједно са протоком испирања воде, јаја за округле бебе се могу опрати, а употреба нечистих чилија за чишћење нема тако добар ефекат
У овоме да подсетите потрошаче, обавезно очистите нечистоћу чишћење брисача не може у потпуности заменити улогу прања руку сапуном. У куповини чарапа за чишћење без ткања, прва би требала покушати купити велике трговачке центре и супермаркете, изабрати произвођаче угледне, квалитетне цертификације производа; Друго, такође треба да покушате да користите сваки комад има независни мали пакет за чишћење без ткања. Ако се одлучите за употребу нетканих чишћења, после сваког трчања треба запечатити, што је најраније могуће, како би се избјегло штетно дјеловање активног састојка.