Dom > Novosti > Sadržaj
Čišćenje maramice karakteristika proizvoda
Jan 27, 2016

1, brzo uklanjanje ulja: napravio sa rastvorljiva vlakna, mogu dolaze u kontakt sa masna supstanca brzo apsorbovanje, ali nemam za trljanje površine grebati mast i takođe smanjiti trenje dobro izvana.

2, visoke performanse mikro-prah volumeni: jedinstveni usisne volumeni kada si obrisala na površinu, povećanje kontakata oblast, blato i prašinu usisavanje volumena brzo i efikasno i da je sakrijem, izbegavajući sekundarnog zagađenja i oštećenja, i bez upotrebe deterdženata.

3, pranje metod: efekat ponovljene veš, drћi nepromenjene.

4, posebno ravna vlakna: jedinstveni ravna vlakna efikasan usisne obim zemlje i prašine, cirkularna vlakana od uobičajenog ravna zemlju, umesto da su stigli, to je teško efikasno ukloniti blato i prašinu, ali takođe

Rezidualni dlake.

5, svestranost: možete obrisati DSL, PSP slučaj i ekran, LCD ekran, kompjuter i TV monitore, kamere, Objektivi, precizne instrumente, automobili i optički stavke. Kao partner mnogih poznatih brendova, sa svojim vrhunskog kvaliteta i usluga da biste bili sigurni za zaposlene profesionalni zdravlje i sigurnost okoline i bolju budućnost!