Dom > Novosti > Sadržaj
Изаберите методу за обраду дрвета Воодпулп
Jul 11, 2017

Изаберите Воодпулп Випес методу

1. Ставите брисаче од дрвета на ивицу носа и нежно га осјетите. Ако је то добар шминкир, можемо намирисати мекан, тихо елегантан укус. Нема иритације. Ако је то торба са инфериорном дрвеном муљем, миришемо чист оштри мирис када га миришемо. 2. Висококвалитетна брусна средства за бризгање шљиве израђена су од висококвалитетних сировина. Видимо да не постоји бљеска предење и без нечистоћа. И инфериорни брисачи за дрво су сирови материјали врло лоши, видимо да има очигледне нечистоће, висококвалитетне Воодпулп Випес у процесу коришћења, неће бити очигледне флуктуације, а инфериорни брисачи у процесу употребе имају очигледну флуффинесс. Након уклањања дрвеног брисача, ако су Воодпулп Випес постали плесни и плесни, Воодпулп Випес се неће користити. Ако осећате иритацију коже приликом употребе шминке од дрвета, требало би да га одмах прекинете употребом, како не би изазивали већу штету. 4. Пажљиво проверите одобрење производа и одаберите производе редовних произвођача са детаљним сајтом, сервисним телефоном, хигијенским стандардима, стандардима предузећа и одговарајућим бројевима за подношење података о здравству.

Произвођач Воодпулп Випес-а задовољава вашу потражњу за залихама, дугогодишњу производњу висококвалитетних Воодпулп Випес наших предузећа, може вам пружити више квалитетних услуга, добродошлицу вам присуство, радујући се сарадњи с вама.

Главне сировине: обично направљене од меке неткане тканине. Главни састојци: пропилен гликол, фенокси етанол, натријум лактат, камилица, осјетљива вода, хидроксил етил карбонат, метил п-хидроксибензоат, ПЕГ-60 хидрогенизовано рицинусово уље, ППГ-8 - цетил алкохол полиетер - 20, четири натријум етилендиамин тетраацетатне киселине, хексадецил пиридин са меканим, природним средствима за чишћење, негу коже; ПХ 5.0, може очистити кожу ефикасно док одржава баланс влаге у целом телу. Нежна нега, може се користити свакодневно, такође се може користити за брисање руку и лица; Дебели и издржљиви пешкир, додатак меких састојака, осећај је мекан и мекан; Кроз микробиолошке тестове како би се обезбедила хигијена и безбедност.

Са здравственог аспекта, у поређењу са чишћењем воде, кориштењем меких брисача израђених од стране брисаћа брусница је најбољи начин. Са меком дрвеном пулпом након влажног пешкире да обришете површину коже како би се постигла слој хидратантних својстава заштитне фолије, врло ефикасно чишћење је такође стимуланс, док је дан био хладан меком Воодпулп Випес може се користити мало топлота .

Вијци на дрвету на тржишту могу се подијелити у двије врсте: једне врсте треба сам дезинфиковати, али не може дезинфиковати другу робу, унутар садржи састав његе за негу коже, може учинити само хидратацију коже и одржавање. Дезинфикована, друга врста није само сама, већ се такође може користити и са другим дезинфекционим дезинфекцијама за мокро пешкири, а може се користити за оштећење коже, огреботина и друга дезинфекција или стерилизација, опће ће указати на дезинфекцију или стерилизација у компонентама паковања. Најбоље је одабрати пастеризоване брисаче са бактерицидном функцијом.

Воодпулп Випес производи много више филетских, од амбалаже различитих тачака, паковања, два комада малог паковања, 10 независних паковања, наплата за различите количине врећа, кутија и конзерви итд .; Од основног материјала који се користи, подијељен је на вруће ваљане (или вруће вјетрове) неткане, без прашине папир (или сув папир), водене кичме неткане; Користи се за сврхе опште намене, одојчад, комерцијалну употребу и туристичке сврхе. Обришите лице и руке дезинфекцијом мокрих ткива, што је и санитарно и практично. Међутим, различити производи за мокро тканину имају различите УСЕС.