Dom > Novosti > Sadržaj
Изабери бебу за примену полиестерских брисева која пажња посвећује проблему
Jun 05, 2017

Полиестерске марамице Одаберите бебу за наношење полиестерских брисача која пажња посвећује проблему?

Прво, како осигурати да се здравље квалификује

1, робне марамице имају лажни, тако да изаберете велике тржне центре, супермаркете, велику платформу сајта, корпоративну званичну веб страницу ових званичних канала, да бисте избјегли најбољи начин куповине лажних. Слиједећи су исти као и "

2, позади, да кажу текстурама марамица да би се суђавали, пошто мала фабричка обрада мокрих марамица генерално узима јефтину линију, нерадо користи добро неткано база да би направила влажне марамице, тако јефтино када се брисачи купују пажљиво Следеће су исто као и "

3, покушајте да не користите производ превише дугог датума производње. Рок трајања рукава је обично више од годину и по дана, многе мајке у куповини да би ухватиле дисконтирану куповину купиле ће пуно складишта, осим ако не брзо конзумирате, као што је нова беба 10 врећа марамице мање од два месеца о употреби светлости или не препоручујете да то радите, посебно коришћење више од шест месеци складиштења. Слиједећи су исти као и "

4, обратите пажњу на амбалажу на етикети, информације произвођача, главни састојци, здравствене дозволе, здравствени стандарди, датум производње, рок трајања и други садржај, редовни произвођачи производа, етикетирање је потпуније. Слиједећи су исти као и "

Друго, обратите пажњу на сировине које се користе у нетканих марамицама

У просторији за квалификовану хигијену, неткана текстура директно утиче на употребу влажних марамица. Слиједећи су исти као и "

1, сирове материјале за брисање беби треба да се спунлацед неткане тканине, спунлаце је поступак нетканих калупа. Слиједећи су исти као и "

2, за бебе брисаче спунлаце нетканих тканина, главна компонента је вискоза (природно влакно на бази памука) и полиестер (хемијско влакно), обично однос 3: 7, однос 5: 5, 7: 3. према садржају вискозе и полиестера, 3: 7 се односи на проценат од 30% полиестера који представља 70% полиестера. 7: 3 се односи на 70% вискозе, полиестер је 30%, што је већи садржај лепка, наравно, што је бољи квалитет, трошак, то је већа цијена. Поред тога, што је већи садржај лепка, тепиха мекша, апсорпција воде и задржавање воде је такође бољи, беби марамице 5: 5 на основном добру, осећај и апсорпција воде такође могу бити. Слиједећи су исти као и "

3, дебљина: дебљина нетканих тканина са гм2, је тежина по квадратном метру. Генерално говорећи, 50 г нетканих материјала значи да је тежина по квадратном метру 50 грама. Брисачи су наравно дебели бољи, али да ли беба брише већину нетканих тканина између 40г-60г. Употреба 40г или мање нетканих сировина беби марамица не препоручује се да се мајка, углавном мала фабрика из укупног квалитета комплимената, такође брине за здравље. 50г нетканих, је избор већине мајке, а не хигх-енд, али цијена је обично добра. Слиједећи су исти као и "

4, полиестер облоге за цртање: већина марамица је обична, а неки брендови ће користити посебан образац нетканих тканина. На визуелном нивоу постоје обрасци влажних марамица и осећај је добар, али укупни квалитет судије такође треба да се заснива на неким елементима за процјену, а не узорак производа мора бити добар квалитет.