Dom > Novosti > Sadržaj
Кинески брисачи
Jun 08, 2017

Тржиште кинеских марамица
(А) концепт
Роба за децу специфично за децу од 0-3 година користе рукавице, овај пут кожа детета је осетљива и осетљивија, тако да беби марамице не могу додати алкохол, мирисе, средства за заштиту, флуоресцентне агенсе, састојке и ниво сигурности Да би били већи од захтева и стандарди обичних марамица.
(Б) карактеристике
Живот за родитељство је веома тежак, нарочито дјечија кожа чиста, је тешка и опсежна ствар. Брисачи са брзим чишћењем, једноставним за ношење, једнократне карактеристике, цена је релативно ниска, јер живот у бригу о дјеци пружа пуно погодности.
(Ц) класификације
Роба за бебе се може класификовати према материјалу, употреби, процесу. Према материјалу се може подијелити на неткане марамице од неметалних влакана и неткане рукавице биљних целулозних влакана, већина дојенчади и марамица на тржишту је направљена од нетканих влакана од кемијских влакана, а употреба биљних целулозних влакана - ткане сировине Веома мало, биљна група групе су чисте биљне неткане брисаче у име; према употреби се могу поделити на ручне марамице, брисаче за чишћење, чисте марамице итд. према поступку може се подијелити у радњу и укрштати Купујте двије врсте равне радње са слабом затезном чврстоћом, тањем од лако лако деформисане пиле, унакрсне мреже познате и као вертикална и хоризонтална мрежа, са основном деформацијом без деформације, дебљином тканина није лако продирати.
(Д)
Дјечије марамице и обичне марамице, постоје двије главне функције, чишћење, антибактеријска, бактерицидна функција, више од 90% производа се користи за дечију кожу чисто, а са дезинфекционим марамицама се углавном користи за играчке, посуде и друге предмете изложене дезинфекција деце.
(5) величина тржишта
У Кини скоро 20 милиона беба рођених сваке године, од којих 0 - 36 месеци беба и млађих дјеце око 50 милиона, за 0-6 година старо дјеце и малу дјецу, потрошачке групе више од милијарду. Видљиве беби марамице у Кини имају велике циљне потрошачке групе, а тренутна продор на тржишту марамица за бебе само око 25%. У наредних 10 до 20 година, домаће беби марамице ће показати снажне изгледе за развој, продор на тржиште се повећава из године у годину, у вези са развојем развијених земаља у Европи и Америци, будућност кинеског пенетрација на марамице ће премашити 50 %.

Деца и мала деца ће бринути о тржишним капацитетима показати постепени тренд ширења, уз свијест о здравственој заштити, растуће кориштење група за бебе у 2009. години, тржишни капацитет од 8,6 милијарди у 2010. години и достизање 10,2 милијарде у 2011. години, тржишни капацитет од 12,3 милијарде , Тржишни капацитет од 14,6 милијарди у 2013. години на 16,6 милијарди у 2014. на 19 милијарди, очекује се да ће 2015. бити више од 22,5 милијарди. Кина Инфант истраживачки центар статистике 50 брендова вруће марамице малопродајне цијене, сваки комад марамице просечно 0,12 јуана / комад, према броју потрошње у 2015 за статистику, 22 милијарди од укупне потрошње од 2,64 милијарди јуана, Због тога, садашњи укупни тржишни капацитет на нашем тржишту беби марамица је око 25-30 милиона.

Марамице за бринете за добијање сигурнијег квалитета морају се наставити од сировина. Хемијска влакна неткани материјал као влажни материјали за марамице, иако је цена ниска, али и омогућити потрошачима да конзумирају, али не могу постићи у потпуности без икаквих сигурносних ризика. Предвидљиво је да се будући тренд дететова марамица мора више нагласити на заштиту животне средине, пажњу на биљне сировине, без додавања и слично.

Са концептом зелене постепено у срце људи, може се расипати материјали дојенчади и мала деца брисеви почели су широко забринути. Очекује се да ће до 2018. године свет бити распршен на тржишту мокрих пешкара, бити феномен феноменалне, потражња на тржишту ће се знатно повећати. Међутим, са садашње тачке гледишта, јер укључује много техничких баријера, као и захтјеве производне опреме, већина компанија не може производити садашње биљне марамице бренд и производ није много, само државни диони под државом за науку и технологију сада се налази у овој области, у складу с тржишним трендом потрошње.