Dom > Novosti > Sadržaj
Карактеристике рукава од памука
Jul 04, 2018

Карактеристике чистих памучних пешкира

1, хигроскопност: материјал од памучних влакана има добру апсорпцију влаге, у нормалним условима, памучна влакна могу апсорбовати воду из околне атмосфере, а његов садржај влаге износи 8-10%, тако да контактира људску кожу, учинити људе да се осећају меко и не круто. Ако се влажност памучне тканине повећава и температура околине је већа, садржај воде у влакном ће потпуно испарити, тако да тканина може одржати стање равнотеже воде и учинити људе пријатним.

2, задржавање влаге: јер је памучна влакна лош проводник топлоте и електричне енергије, коефицијент топлотне проводљивости је врло низак, а самим тим памучно влакно има пуно рупа, високу еластичност, чиме се памучна влакна могу акумулирати пуно ваздуха, ваздух је лош проводник топлоте и електричне енергије, тако да ова врста памучних влакана има добру задржавање влаге.

3, отпорност на алкалност: ово отпорност на памук на алкалију има врло добар ефекат, јер ће памучна влакна у алкалном раствору оштетити памучне влакне, тако да памучна влакна погодно за загађење прања и неће утицати на материјал самог ручника.

4, хигијена: пошто су памучна влакна природна влакна, њихове главне компоненте су целулоза, а имају и малу количину воскастих супстанци и азотних супстанци и пектина. Памучна тканина је тестирана и тестирана на више начина. На контакт између тканине и коже нема стимулације и негативног утицаја. Дуготрајно ношење је корисно за људско тело и има добре хигијенске перформансе.

Хангжу У-крпе робе Цоммодити Цо, Лтд.

Ми смо професионални произвођач чишћења марамица из Кине.

Адреса: Но.66 Ксиаофангзи, Лингки Виллаге, Банкиао Товн

Град: Линан, Хангзхоу

Стате: Зхејианг

Поштански број: 311301

Земља: Кина

Менаџер: Схане Зхоу

Е-маил: инфо@уцлотхс.цом

Скипе: сханецлеанер

Тел: 0086-0571-63780708

Факс: 0086-0571-63780728