Dom > Novosti > Sadržaj
Целулозе марамице може да произведе различитим спецификацијама 1, 2 комада и мулти-цхип Випес
May 15, 2017

Целулоза Випес Наша фирма је специјализована за производњу једнократну употребу мокре пешкире, неткане марамице. Целулоза марамице 10 година производње и управљање је сакупио мноштво искуства на тржишту. Производи се побољшавају.

Неколико хотела са отварања био је развој од скоро хиљаду угоститељски пословне кориснике. Компанија је унајмила за производњу марамице проверу стручно техничко особље. Тако да сваки од наших марамица су конкурентни.

Током година квалитет живота као бизнис. Одличан квалитет је доста купаца хвале, али и мојој компанији је био, као што су; ТАИЗХОУ Гостиница Схератон Хонг Међународни, и многи други хотел посао. У циљу боље служити нашим клијентима смо успоставили сервисни центар, сваки дан са вама да остану у контакту у било ком тренутку. 2007 и увођење низа аутоматске опреме за производњу, може да произведе различите спецификације 1, 2 комада и мулти-цхип марамица. Цена производа је већа.

Сврха услуге компаније: купац прво, квалитет првог, спреман је да страним пријатељима да посете наше компаније сарадњу. Нова година, стварају сјајан.

Целулоза Випес Компанија је производња за једнократну употребу компримованих пешкира, целулоза марамице са марамицама и пружају комерцијалне записе, штапиће сетова, папирне кесе, чачкалице, једнократну пакет бок компанију. Сада фабрика у Пекингу, Цхенгду, Тиањин су опремљени гранама. Компанија је основана у априлу 2013. године, у порекло налази у граду Пекинга Схунии Дистрикта Ликиао, у близини главног аеродрома. Биљка се простире на површини од преко 3.000 квадратних метара, грађевинске површине од скоро 2.000 квадратних метара. Фабрика опремљена са различитим типовима производне опреме, опреме за тестирање, различите врсте санитарних и дезинфекцију објеката, копродукција хардвера да испуни и премаши национални здравствени сектор о једнократну хигијенских производа производних предузећа здравствене услове животне средине. Да би се испунили захтеви повећање налоге за клијенте на начин до-то-дате, брзина производња одговор и квалитет производа су побољшани. Компанија је уложила велике напоре да побољша фабрика распоред, производних капацитета и процеса. У целулозе марамице куповину логистичких возила, оптимизацију процеса производње, да достигне производњу нула инвентара, да је, на дан када је наређења корисник, сутрадан поново организовати производњу, испоруку, како би се осигурало квалитет производа, свежину и благовремено дистрибуцију. Производња може бити заснована на потребама својих клијената, воле да прилагодите разне врсте марамица, компримовани пешкира, поздравио нове и старе купце позвати или да поставе преговоре. Потребно је само да нам ваш захтев, ми ћемо пажљиво слушати, пажљиво служе, да вам пружимо најбоље решење и најбољи квалитет услуга.

Целулоза Випес Компанија је "квалитет први, купац први" корпоративна култура, да задовољи потребе тржишта истовремено, наставити да расте инвестиција и Р & Д напорима за оцување иновације, стално напредујемо у научном истраживању, ка боље и јаче циљ; Тако да сваки производ има бољи квалитет и већу сигурност у исто време више пажње на заштиту животне средине, како би се осигурало да производи од природне природи. "вода Зизи" брендирани производи компаније које поступају у "посвећености здрав раст бебе," вредност концепта, придржавају избор високо-квалитетне производње сировог материјала од новорођенчади серије производа, строга контрола производа , тако да је беба са остатком игром; за здравље бебе Гров, плаћају напор ка одговорност.