Dom > Novosti > Sadržaj
Вреће за бебе од дупета не могу додати састојке
Oct 13, 2017


Баби Воодпулп Випес не може додати састојке, кожа беба је релативно осетљива, тако да у производњи беба Воодпулп Випес, треба обратити пажњу на неке не могу додати састојке: мирис, флуоресцентно средство, алкохол, конзерванси, итд .:
Душа:
За зачине и алкохол се сматра да су лако произвести стимулативне састојке, тако да арома ароме такође треба да буде заснована на преференцијама потрошача да бирају, али повећавају састав коже како би повећали ризик од алергија, па тако и за бебе производе , треба да обезбеди да је природна чистоћа добра. Дакле, многи брендови Воодпулп Випес су јасно означени "без алкохола и зачина".
Флуоресцентно средство:
Флуоресцентни агенси се такође не би требали појавити у Воодпулп Випес-у. Ако Воодпулп Випес садржи флуоресцентно средство, треба га додати у третману нетканих сировина, што је такође лош састојак на кожи бебе.
алкохол
Алкохол у Воодпулп Випес улогу је углавном стерилизација, али алкохол је испарљив, лако је обрисати површину коже губитак влаге, осећати чврсто и суво, узроковати неугодност коже, тако да није погодна за бебу.
конзерванс
Сврха конзерванса је да заштити производ од микробиолошке контаминације и да продужи рок трајања и век трајања производа. Међутим, неправилна употреба конзерванса може изазвати алергијски дерматитис. Поред зачина, конзервансе су други најчешћи узрок иритације коже и иритације коже.
Није потпуно стерилисана вода
Вунене крпице за бебе су главна компонента воде, вода мора бити третирана са чистом водом или бактеријама у води, али ће се у Воодпулп Випесу умножавати на кожи бебе и недостатку у здрављу. Кожа за бебе је осетљивија на време куповине треба гледати горе наведене компоненте, ако не можете да купите како бисте избегли повреде бебе коже.
1, не може да замени руку
Још пре неколико година, Министарство здравља о увођењу тоалет папира за обележавање спецификација за дезинфекцију производа, Воодпулп Випес и друге амбалаже производа не треба означити као "дезинфекција", "стерилизација" и друге речи, али тренутна "дезинфекција" "Још увијек је важна продајна тачка за ове производе.
Као што је Воодпулп Випес оглашавала продајна тачка је "дезинфекција, стерилизација", људи који користе Воодпулп Випес неће опрати руке и потпуно заборавити да у рукама постоје хемијски састојци, тако да дјеца штете.
Са Воодпулп Випес-ом, не значи да оперите руке. Доктори су нагласили да су Воодпулп Випес без обзира на то колико руке руке не могу уклонити површину коже бактерија, опрати руке сапуном, у комбинацији са протоком воде, најчистије.
2, не може се поново користити
Студија у Сједињеним Државама такође показује да Воодпулп Випес, када се поново користи, не само да не може очистити бактерије, већ ће бити и неке од живих бактерија на неконтаминираној површини. Зато будите пажљиви, најбоље је обрисати нову површину за папирни пешкир, немојте је користити за брисање очију и других осјетљивих дијелова.
3, не очистите очи директно
Посебна потреба за подсећањем је коришћење лиснатог лиснатог лица, а посебно не брисати очи, средње ухо и мукозну мембрану, као што је употреба коже након отока, свраб и других симптома, одмах престати користити.
4, купити поуздан бренд избор
Воодпулп Випес садржи пуно течних, врло лако развијених бактерија, које за свој производни процес захтијевају релативно строге, у редовним производјачима, раднике свакодневно у ваздуху у радионици за дезинфекцију озона како би се осигурало да Воодпулп Випес у производњи ваздуха У бактеријском загађењу, најбољи избор за куповину када су информације о производу комплетне, добра репутација редовних производних производа.
Друго, покушајте да користите сваки комад дрвета имају мали пакет малих дрвених крпеља, као што је коришћење одабраних брисача за дрво, сваки од њих треба бити запечаћен након употребе, како би се избегао активни састојак.
5, најбољи избор без мириса
Воодпулп Випес је основни састојак који није мирис, ми обично смрсавамо чај, мирис лаванде, додамо додавањем мириса, не изаберемо мирисне брисаче за дрво, што значи да је приступ мање адитивима за бебе ријечи важнији.
6, заправо, ниско угљеник
Производња Воодпулп Випес је главна сировина неткана, а главна компонента је полипропиленски полипропилен. Стога, широка употреба Воодпулп Випес-а не само да је трошила драгоцене нафтне ресурсе, већ и лако се распадла након разградње, лако довела до новог "белог загађења".