Dom > Novosti > Sadržaj
Беби крпице Ови састојци не могу имати
Aug 02, 2017

Баби Випес ови састојци не могу имати
Произвођачи марамица марамица брисача не могу садржати слиједеће састојке:
1. Окус: За смеце и алкохол сматрамо да је лако производити стимулативне састојке, тако да арома ароме такође треба да буде заснована на преференцијама потрошача да бирају, али повећање састојака како би повећао ризик од алергија на кожу, тако да беби производи, треба да осигурају да је природно чист. Дакле, многи брендови мокрих папирних пешкира јасно су означени "без додавања алкохола и зачина".
2. Флуоресцентно средство: Флуоресцентни агенси такође не би требало да се појављују у влажним марамицама. Ако влажни пешкир садржи флуоресцентно средство, треба га додати у прераду нетканих сировина, што је неповољни састојак на кожи бебе.
3. Алкохол: улога алкохола у влажном ткиву је углавном стерилизација, али алкохол је испарљив, лако је обрисати површину коже, губитак влаге, осећати чврсто и сухо, што доводи до неугодности коже, тако да није погодан за бебу.
4. Конзерванси: Сврха конзерванса је да заштити производ од микробиолошке контаминације и да продужи рок трајања и век трајања производа. Међутим, неправилна употреба конзерванса може изазвати алергијски дерматитис. Поред зачина, конзервансе су други најчешћи узрок иритације коже и иритације коже.
5. Није потпуно стерилисана вода: беба Марамице су главна компонента воде, вода мора бити третирана чиста вода или бактерија у води, али ће се ширити у шандонским марамицама на кожи бебе и негативним за здравље. Беба кожа је осјетљивија на време куповине треба посматрати горе наведене компоненте, ако не можете да купите како бисте избегли повреде бебе коже.
Састојци: беба кожа је врло нежна, ако употреба Випеса дода алкохол, мирисе, конзервансе и друге хемикалије, лако стимулишу кожу бебе, озбиљно може изазвати алергије Баби је тешко прихватити. Зато покушајте да изаберете без алкохола, укуса, конзерванса и других марамица. 2. Имајте на уму да печат: изаберемо мокри папирни пешкир када морамо погледати његову амбалажу. Пошто је амбалажа за паковање добра, одржавајте ефекат стерилизације за брисаче ефекта високог квалитета. Паковање врећастих брисача мора бити запечаћено и не сме се оштетити; амбалажа и крпице конзерве морају бити комплетне и не смеју се оштетити. Новитети родитеља у приступу Випес-у, да одмах ставе добру заптивку како би избегли високу температуру или директну сунчеву светлост, што резултира сувим брадавицама утиче на употребу његовог ефекта. 3. Одаберите бренд Випес: баби Випес колико год је могуће изабрати бренд, тако да је квалитет влажних марамица гарантован, кориштење материјала се испитује квалификованим, посебно за бебе које ће користити. Као што су марамице него за воду, бренд Випес ће користити чисту чисто воду, стерилисати и разне марке како би смањили трошкове, тешко је рећи квалитет воде. 4. Запазите осећај и мирис: влажно ткиво има много различитих врста и брендова. Различите влажне марамице су веома различите у погледу осећаја и мириса. Неке марамице су веома густе, неке су врло мекане, а неки мирисају ароматични, неки основни без мириса. Предлажем да је мајка најбоље купити релативно мекан и дебео осећај, без мириса мокрих марамица. Ако су беби марамице мекше, дијете је удобније.
Увођење фабрике крпица беби Класификација: беби Брисачи су три, хигијена за бебе Брисеви са ефектом стерилизације, посебно погодни за чишћење руку. Меки меки Випес нема бактерицидног ефекта, могу се користити за обицно цисцење, најраспрострањеније. Ручно обришите сва употреба сировина за храну, посвећена уста чистим, без дезинфекционог ефекта беби латекс Брисање боље од обичних беби меких марамица, посебно за руке и лице чисте хидратантне.