Dom > Novosti > Sadržaj
Беба користите памучни пешкир да бисте се обратили пажњу на шта
Jun 26, 2017

За бебе користите памучни пешкир да бисте обратили пажњу на шта
Много конопље у животу бебе је веома фокусирано на здравље, тако да воли да користи беби памучни пешкир и напусти традиционални пешкир. У ствари, беба која користи беби памучни пешкир користи или има много, али он мора обратити пажњу да не претерано користи, иначе ће оштетити кожу бебе.
Карактеристике и материјали за беби памук за бебе
1, функција
Баби памучни пешкир у складу са функцијом различитих типова може се подијелити на стерилни рукав и ручни памучни ручник од памучног пешкета, са дезинфекцијом, антибактеријском функцијом, различити брендови Цоттон Товел цијене нису исти, беба није иста удобност, према ријечима до стварне употребе Ситуација за куповину.
2, материјал
Цена Памучног пешкара, цена зависи углавном од нетканих тканина. Баби Памучни пешкир се углавном користи спунлаце неткана, сплит схоп и цросс-схоп два. Права продавница лошег отпора отпорности, тања него лаког за деформацију, пухање, што узрокује неугодност бебе. Прекидање, познато и као вертикална и хоризонтална мрежа, са основном деформацијом без деформације, дебела тканина није лако продирати.
Како користи беби памучни пешкир?
Дајте бебу да покуша нови бренд пре него што купите један комад опреме или учествујете у активностима да бисте добили пробни тест за бебе. Прво пробајте са собом. Постоји јасан осећај узбуђења од алкохола, нема потребе за бирањем.
На шта треба обратити пажњу када користите Цоттон Товел за своју бебу?
1. беби памучни пешкир се не раствара у води, не одбацујте у тоалету, како бисте избегли зачепљење.
2. Ако кожа има рану или црвенило, отицање, бол, свраб и друге симптоме, молим вас престани да користите и благовремено консултујте лекара.
3. Ставите бебу у руке места, како не би једете бебу.
4. Молимо вас да не стављате високу температуру и сунце може бити озрачено до места, након употребе, обавезно затворите печат.
5. Молимо користите наљепнице са отвореним заптивком, молимо вас да не користите наљепнице да бисте држали мекане вреће од памука.
6. Зимска употреба беби памучног пешкара Препоручује се постављање памучног пешкара на гријач или поред грејања, а затим га користити.
7. Да задржите беби памучни пешкир влажним, у складу са стварном употребом избора различитих типова памучних пешкара.
Како купити беби памучни пешкир?
Имајте на уму да паковање треба да буде изнад фабричког назива, локације, телефона, рока трајања, активних састојака, броја производног пакета, датума производње, броја дозволе за здравље, примјене здравствених стандарда, упутстава и мјера предострожности и тако даље.
Имајте на уму да памучни пешкири различите употребе имају сопствени рок трајања.
Сигуран и не-иритантан, добар мекани памучни ручник или ручни пешкир, обично имају "кроз оралну мукозу без стимулационог експеримента" логотип, моја мајка да види овакав логотип може бити сигурна да се користи.
Заптивање, печат памучног пешкета је такође веома важан, тако да је дизајн амбалаже за памучне рукавице посебно важан, најбоље је имати два слоја заптивања, а пластична копча је најбоља, тако да можете спречити влагу Испаравање и инвазију бактерија ван тела, беба користи више здравља и мир ума.
Текстура производа, моја мајка у избору памучног пешкирја, када посебна пажња на текстуру производа, након употребе, неће имати пухастог квалитета памучног пешкара, а материјал је боља флексибилност, дуктилност Памучног пешкара је један од добрих стандарда .