Dom > Novosti > Sadržaj
Влажне марамице имају карактеристике брзог чишћења
Jul 03, 2017

Влажне марамице имају карактеристике брзог чишћења

У наредних 10 година, Кина ће имати просјечно 180-20 милиона нових рођених годишње и формирати ће огромну потрошачку групу од преко 100 милиона људи старости од 0 до 6. Родитељи 80/90 у исто вријеме, ниво образовања свеукупног узвишења постаје друштвени консензус еугеничке и супериорне неге, а уз напредовање урбанизације, улагање родитеља у дјецу такође се повећава из године у годину. Кинеска потрошачка тржишта за мајке и бебе су формирале такву атмосферу, дају детету да бира, учинити све што је могуће за куповину квалитетнијег производа, наравно, такођер морају бити апсолутно сигурни производи.

Тржиште потрошача за мајке и бебе укључује храну, одећу, склониште, транспорт, употребу, заштиту, играње, учење свих аспеката, као што су хиљаде категорија подјеле, категорија има довољно независности и апсолутно фузија, "рад индустрије. У овом контексту, Кина: дечја индустрија се сматра најновијим потенцијалима за инвестирање у сунрисе индустрију, чак и врло ниша класу скица, такође садржи огромну прилику, као што је то објављено истраживање беби марамица.

(1) концепт

Беби марамице за децу од 0-3 година користе марамице, овај пут дететова кожа је деликатна, осетљивија, тако да беби марамице не могу додати алкохол, есенцију, конзерванс, флуоресцентни агент, као што је састав и ниво сигурности који је већи од нормалних влажних марамица и стандарде.

(2) карактеристике

Живот за родитељство је веома тежак, нарочито дечја чиста кожа, је проблематична и опсежна материја. Влажне марамице имају карактеристике брзог чишћења, једноставног ношења, једнократног и тако даље, а цена је релативно ниска, што пружа многе погодности за живот детета.

(3) класификација

Баби марамице се могу класификовати према материјалу, сврси и процесу. Према материјалу може се подијелити на неткане марамице од неметалних влакана и неткане брисаче биљних целулозних влакана, већина беби марамица на тржишту се базира на нетканих материјала од кемијског влакна, а употреба биљних целулозних влакана нетканих сировина материјал је врло мали, мања кућа шефа групе је чиста биљка графта нетканих марамица представника; Може се подијелити на брисаче за руке, влажне марамице и влажне марамице. Према процесу се може подијелити на равну радњу и ширење мрежа два крста, равна радња за затезање је сиромашнија, тања него дремање кроз лако до деформације, цросс веб такође назива нет, основна деформацијска затезна својина, дебљина тканине није лако пенетрација.

(ив) функција

Беби марамице и обичне марамице углавном имају две велике функције, чисте, антибактеријске, функција стерилизације, више од 90% производа се користи за дјечију кожу је чиста, а са функцијом дезинфекције влажно ткиво углавном се користи за дјечији приступ предмети као што су дезинфекција играчака и посуђа.

(в) величина тржишта

У Кини се сваке године роди скоро 20 милиона беба, са око 50 милиона беба од 0 до 36 месеци старости, а број дјеце узраста 0-6 је преко 100 милиона. Постоји велика циљна група за потрошњу у нашој земљи, а стопа пенетрације на тржишту за бебе је око 25%. У наредних 10 до 20 година, домаћи дојенчад са влажним марамицама да покажу снажне изгледе за развој, продор на тржиште се повећава из године у годину, односе се на европске и америчке развијене земље, развојни ниво будућих продора беби марамица на тржиште у Кини бити више од 50%.

Капацитет тржишта за бебе ће постепено проширити тренд, уз побољшање свијести о здравственој заштити, беби групу у све већем броју апликација, тржишни капацитет од 8,6 милијарди комада, 2009, 2010, 10,2 милијарде, тржишни капацитет до 12,3 милијарди, тржиште 2012 капацитет је 14,6 милијарди, 2013. у 16,6 милијарди, 2014 у 19 милијарди, у 2015. очекује се више од 22,5 милијарди комада. Детски центар за истраживање детета у Кини пребројавао је 50 најпродаванијих марака за брисање малопродајне цене, сваки комад влажних марамица са просјечном 0,12 јуана / комада, према количини потрошње 2015 статистика, 22 милијарди укупне потрошње износи 2,64 милијарди јуана , стога, тренутно, тржиште беби брише укупни капацитет од око 25 до 3 милијарде.

Рукавице за бебе имају сигурнији квалитет и морају почети са сировинама. Хемијска влакна неткани материјал као влажни материјали за брисаче, иако је цена ниска, такође омогућава потрошачу да конзумира, али не може у потпуности да реализује не садржи никакву безбедносну скривену компоненту опасности. Може се предвидјети да будући тренд беби марамета мора бити више заштите животне средине, биљних сировина, без додатака.

Како је концепт зелене заштите животне средине постао све популарнији, млади и беби марамице се могу широко пратити. Очекује се да ће 2018. године на тржишту влажних марамица на тржишту бити присутна и тржишна потражња ће се знатно повећати. Али за сада, јер укључује многе техничке баријере, као и захтјеве производне опреме, већина предузећа не може производити, садашња фабрика влажних марамица и производа није довољно, само на бази тиании науке и технологије под државна акција је водила у овој области, у складу са трендом тржишне потрошње.

Скоро сви се слажу да би у било ком тренутку требали бити стављени на тржиште кинеске марке за бебе, у свако доба треба прво ставити квалитет, само тежња ка високом квалитету, придаје велику важност бренду, потрошачку ријеч од уста и бренд сервиса, поверење.