Dom > Novosti > Sadržaj
100% Пуре Воод Пулп Випес није неопходно најбоље
Jun 05, 2017

"100% чисте рукавице од чистог дрвета" није нужно најбоље Када користите папирни пешкир да бисте обрисали уста, када је рука, наизглед чист папирни пешкир, такође можете донијети више бактерија за вас. Недавно је Пекиншка општинска управа за индустрију и трговину издала "годишњи промет производа за папирне производе" у тоалет папиру, санитарне салвете, папирне пешкире (укључујући и брисаче), пелене за бебе, папирне чаше 5 врста производа од папира, укупно 43 врсте субстандардних производа

Воодпулп Випес Индустријско-комерцијални биро у Пекингу наручио је Национални центар за контролу квалитета и инспекцију квалитета и Центар за физичку и хемијску анализу и испитивање у Пекингу, тржишну продају производа од папира за праћење квалитета, резултати показују да Непалски плутајући рукописни папир и други производи, мекоћа , Баби и други брендови идентификације производа тоалетне папучице не испуњавају захтеве, а не од стандардних санитарних памучних памучних памучних пртљажника Ксуан, Јиујиа добрих хигијенских хигијенских марамица, фамилијског хирурга и других 6 производа откривених бактерија или гљива. Увек се користи као санитарни и хигијенски производи нису "здравље", што чини многе потрошаче паничним Богом. Како одабрати, коришћење ткивног папира?

Тоалет папир: млечно бело, не може да приушти праху је добар папир

Дрвене рукавице Државо прописује да тоалетни папир, посебно тоалетни папир, разликује се од хигијенског стандарда за ткивни папир. Укупан број бактерија и колонија у првом случају захтијева мање од 600 по граму, а друга мора бити мања од 200 по граму. Дакле, није могуће користити тоалет папир као брисачу или брисање уста. Међународна асоцијација за паковање хране рекла је да генерални секретар Донг Јинсхи, у нормалним околностима, добар тоалет папир треба да буде млечно бијело, папир није груб, нема рупа или нечистоћа, употреба неће пасти с праха. Нешто од већине продаје тоалет папира, због рушења амбалаже, недостатка одговарајуће заштите, лако контаминације бактерија, препоручује се да се не купује.

Папир ткива: "100% чиста целулозна целулоза" није нужно најбоље

Многи људи мисле да је дрвна пулпа да ради папире је природнија, јесте најбоља, није. Папирне пешкири, салвете производња сировина углавном памучне пулпе, дрвене пулпе, пулпе од сламе, беле стране (не штампане ивице ивице), што је најбоља пулпа, следи се дрвна пулпа, пулпа од сламе и бијела страна сиромашних. Неки " "заправо је рециклирани папир, држава обезбеђује рециклирани папир, не може се користити за производњу папирних пешкира. Подсјетимо Донг Јинсхи, папирни пешкири не могу бити сувише бијели; преклапајући папирни пешкири након скидања, сваки слој без рупа; суза не може имати очигледан пудер у праху; мокро након сушења, не пропушта очигледну штету

Влажно ткиво: лепљиво може бити штетно за тијело

Брисачи за дрвеће Као што је Пекиншки општински завод за трговину и индустрију провере на лицу места, тржишни део назива "здравих марамица", "чистих марамица" под банером производа може и даље бактерије, гљиве премашити. Донг Јинсхи је рекао да општи мокар пешкир не може задовољити захтеве дезинфекције, а многи марамице ће додати алкохол, укус и конзервативне састојке, лако се доносе безбедносни ризици. Дакле, с влажним папирима за чишћење ефекта руке далеко је мање од прања руку. Ако су марамице чудан укус, могуће је додати дезинфекционо средство и друге састојке, да будете пажљивији. Ако су марамице превише лепљиве, индиректни контакт са храном може бити штетан за људе. Поред тога, куповина мора обратити пажњу на назив произвођачке компаније, имплементација стандарда, датум производње, датум ступања на снагу и друге информације су комплетне.