Dom > Izložba > Sadržaj
Non-tkanina tkanine industrije u Kini je formirala cijeli lanac
Jan 28, 2016

Novinara saznala iz foruma, Kina ima potpuni koflinom industrija lanac da postane svetskih najvećih proizvođača tkanina koja nije tkanina, u narednih deset godina, će održati visok rast.
U Kini industrijske tekstilne industrije asocijacija statistici, 2014 godine, stopa rasta ekonomske dodatnu vrednost tekstilne industrije u Kini je samo 7%, niže nego nacionalni rast BDP-a, industrijskog tekstila, uključujući non-tkanina tkanine prema 11,7% rasta vodio u tekstilnoj industriji, i postati novi ekonomski rast Poljak. Li Lingshen je predsednik Udruženja rekao, brzi rast industrije koja nije tkanina tkanine profitirala na veliko domaće tržište potražnje i industrija nauka i tehnologija napredak. 2014 kineski non-tkanina tkanine za proizvodnju dostigla 4.36 miliona tona, što je povećanje od 12,2%, prihod preduzeća iznad određena veličina, rast ukupne zarade od 13.73% i 6,28%, odnosno, 6.06% na industriju profitna margina, 44.2% rasta u osnovno sredstvo investicije i rast izvoza 17.2%, ovi indikatori odražavaju dobar zamah razvoja industrije.
Zdravlje je važno za aplikacije koje nisu tkanina tkanine. Kina je proizvođač za jednokratnu upotrebu higijenu, koja pokriva ženski higijenu, pelene za bebu, za odrasle Inkontinencija proizvoda i maramice. 3 2014 ovih proizvoda u izvozu u Kini cenio više od 1,5 milijardi dolara, drugi samo u Nemačku kao drugi najveći izvoznik na svetu. Medicinski tekstil naše zemlje, uglavnom koncentrisane u relativno nizak tehnološki sadržaj medicinske zaštitne i zdravstvene zalihe. Hirurška konac, veštačka vaskularni implantati i veštačke organe zbog unazad tehnologija i industrija barijere i drugih razloga, je bio u fazi osnovna istraživanja, kao i u biomedicinskih tekstil sa visokim dodatnu vrednost materijala jaz sa razvijenim zemljama.
Novinarima u intervjuu, koji nije tkanina tkanine industrije u Kini, u poređenju sa razvijenije zemlje, prednost uglavnom fokusirana na proizvodnju i proizvodnih procesa, praznine, uglavnom u razvoj proizvoda, marketing, promociju i tako dalje. Stručnjaci je sugerisao da kako bi rešili te probleme, smanjenje raskoraka između Kine i razvijenih zemalja, vladama, industrija organizacija, istraživačkih ustanova i preduzeća da rade zajedno u inovacije tehnologija i industrija saradnju, industrija konvergencije i kreativan, zasnovanih na tržištu aspekte rade zajedno za promociju tehnološkog napretka i industrijsku transformaciju a nadogradnja industrije.