Dom > Izložba > Sadržaj
Non-tkanina je pomno prate u industriji zaštita životne sredine
Jan 28, 2016

Non-tkanina tkanine da drži korak sa tempom industrije zaštite životne sredine. "Dvanaest i pet" plan, koji je rekao: "dva" socijalna konstrukcija, promoviše zelena prosperitet. Promoviše čiste energije, nizak ugljen industrije kao što su zaštita životne sredine, unapređivanje low-carbon tehnologije. "Dvanaest i pet" Početni godine, koji nisu tkanina tkanine kao ekološki proizvodi godine uveden bum.
Nonwoven razvoj tehnologije je počeo u 1980-og veka, Prosečna godišnja stopa rasta dostiže čak 28%, postala je nova industrija u Kini tekstilne industrije, proizvodi su široko rasprostranjena u filter, medicinsku negu, sanitarni, zdravstvene zaštite, industrijskih, poljoprivrednih, građanskim i hidraulične inženjering, građevinarstvo, dekoraciju kuće i svim životnim. Prema 2010 1 novembra non-tkanina industrije glavni prihod 54,6 milijardi juana, što je povećanje od 30.2%, stopa rasta je povećana za 2009 u 18%; ukupan profit od 2.8 milijardi juana, što je povećanje od 56.6%, neto prodaja je dostigla 5,1%, bila je 0,2% veća nego godinu dana ranije, veći od tekstilne industrije prosečan 0.4 odsto.
Sa unapređivanjem svest ljudi o zaštiti životne sredine, kao i raznu finalni proizvodi uključuju upotrebu ekološki proizvodi kao sirovina, a koji ne-tkanina sa tačno ovim. U 2011 godini, u industriji koja nije tkanina će postati velika industrija, visok rast momentum će, kako se očekuje, nastaviti. Danas, tehnologija koja nije tkanina postaje zreliji, tržište postaje, originalni proizvodi se izvoze u inostranstvu ima prioritet u najviše da tkanina tkanine proizvođača, ali sada, potražnja na domaćem tržištu za proizvode koji nisu tkanina tkanine se znatno popravila, razvijanje domaćeg zalihe je postao više stvari uzeti u obzir.